راز خوشمزه شدن خوراک مرغ چیست؟
یکی از نکاتی که در طرز تهیه خوراک مرغ باید به آن توجه کنید این است که سیر و پیاز را به اندازه کافی استفاده کنید. کم بودن این دو باعث میشود بوی مرغ گرفته نشود و غذای شما خوش عطر و بو نشود.
حتما هنگام اضافه کردن ربگوجه فرنگی، مقداری آن را سرخ کنید زیرا رب خام طعم خوراک را تغییر خواهد داد. همچنین میتوانید به جای رب گوجه از چند عدد گوجه پوره شده استفاده کنید.
سرخ کردن سینه مرغ باعث میشود طعم خوراک شما دلچسبتر شود. به همین دلیل به شما توصیه میکنیم مرغ را بدون سرخ شدن آبپز نکنید تا خوراک مرغ خوشمزهتری داشته باشید.
طرز تهیه خوراک مرغ
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 1 ساعت 15 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت 30 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 2 عدد سینه مرغ
- 1 عدد پیاز
- 2 حبه سیر
- 2 عدد سیب زمینی بزرگ
- 3 عدد هویج
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- نمک، فلفل و زردچوبه
- 150 گرم قارچ
- ½ پیمانه نخود فرنگی
- 4 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
دستور العمل
- درون یک قابلمه با گنجایش مناسب مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود.
- پیاز را نگینی خرد کنید و بگذارید با روغن کمی سرخ شود. زمانی که پیاز طلایی شد سیر خرد شده را اضافه کنید و بگذارید عطر سیر بلند شود.
- سپس هویج های خرد شده را اضافه کنید.
- بعد از اینکه کمی هویجها با پیاز سرخ شد، قارچهای خرد شده را اضافه کنید. قارچها لازم نیست خیلی ریز خرد شوند.
- زمانی که آب قارچ تبخیر شد، سیب زمینیهای خرد شده و نخود فرنگی را به مواد اضافه کنید.
- به مواد نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
- در یک ماهیتابه دیگر سینه مرغ را که به قطعات کوچک برش دادید با کمی روغن یا کره سرخ کنید.
- کمی زعفران دم کرده هنگام سرخ شدن به مرغها اضافه کنید تا خوش رنگ شوند.
- سپس کمی نمک، فلفل و زردچوبه به مرغ اضافه کنید.
- سپس رب را اضافه کنید و اجازه دهید خامی رب گرفته شود و کمی با مرغ سرخ شود.
- 3 لیوان آب جوش به مرغ اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید تا مرغ برای 15 الی 20 دقیقه بپزد.
- سپس سبزیجاتی که جداگانه سرخ کرده بودیم را به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید برای 20 الی 30 دقیقه دیگر مرغ با سبزیجات بپزد.
- بعد از پخت کامل مواد را درون ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com