فوتوفنهای تهیه کورن داگ
در صورتی که تمایل داشته باشید میتوانید پنیر ورقه ای چدار را دور هاتداگها نپیچید و تنها آن را درون مایه خمیر آرد ذرت کرده و سپس سرخ کنید.
این فست فود خوشمزه معمولا با سس خردل و سس گوجهفرنگی سرو میشود و طعم و مزه فوقالعادهای به این غذا خواهد داد. توصیه میکنیم حتما با خردل امتحان کنید.
اگر از پنیر چدار ورقهای برای تهیه کورنداگ استفاده میکنید؛ برای اینکه پنیر هنگام سرخ کردن سوسیسها جدا نشود آن را به مدت ده دقیقه در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه کورن داگ
کورن داگ سوسیس هاتداگی است که آن را با لایه ضخیمی از خمیر تهیهشده از آرد ذرت پوشانده و در روغن فراوان سرخ میکنند. تقریبا تمامی کورن داگها بر سر چوب سرو میشوند گرچه برخی انواع اولیه آنها بدون چوب عرضه میشدهاند.
- زمان آماده سازی 10 دقیقه
- زمان پخت 15 دقیقه
- زمان کل 25 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 1 فنجان آرد ذرت
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 فنجان شیر کم چرب
- نمک به مقدار لازم
- 1 فنجان آرد گندم
- 4 عدد هات داگ
- 4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- پنیر چدار ورقه ای، روغن، سس خردل و قرمز به مقدار لازم
دستور العمل
- قبل از هرکاری باید با خمیر مایه را آماده کنیم. برای این کار آرد ذرت، آرد، بیکینگ پودر، تخممرغ، شیر، 1 قاشق غذاخوری روغن را درون یک کاسه ریخته و شروع به همزدن مواد کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس آن را درون یک لیوان بلند و دهان گشاد بریزید.
- برای سرخ کردن سوسیسها روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. توجه داشته باشید که قبل از اینکه سرخ کردن سوسیسها را آغاز کنید روغن باید داغداغ شده باشد.
- حالا هات داگها را به سیخ چوبی کشیده، پنیر ورقهای چدار را دور سوسیس پیچیده و آن را به مدت ده دقیقه درون یخچال قرار دهید تا پنیر به سوسیس بچسبد.
- حالا سوسیسها را از یخچال بیرون آورده و درون لیوان حاوی مایه کرده و سپس درون ماهیتابه پر از روغن کنید تا خوب سرخ شوند.
- کورن داگها باید تا وقتی که کاملا قهوهای رنگ شوند داخل روغن باقی بمانند. بعد از آنکه سرخ شد آنها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com