نکات تهیه خورشت هویج خوشمزه چیست؟
ظاهر غذا بسیار اهمیت دارد، به همین دلیل توصیه میکنیم هویجها را به صورت خلالی خرد کرده و خیلی نپزید تا له شود. البته باید توجه داشته باشید که اندازه هویج در سرعت پخت غذا تاثیر مستقیم دارد.
هنگام تفت دادن هویچ توجه داشته باشید که رنگ هویج قهوهای نشود و رنگ نارنجی خود را حفظ کند تا ظاهر غذایتان بدشکل نشود.
بسیاری در خورشت هویج از آلو بخارا نیز استفاده میکنند. اگر از آلو بخارا برای پخت این خورشت استفاده کردید آبلیمو و شکر را از آن حذف کنید.
خورشت هویج با لپه هم تهیه میشود که لپهها را باید در حین تفت دادن گوشت و پیاز داغ اضافه کنید. به ازای 250 گرم گوشت یک چهارم پیمانه لپه کافیست.
همانگونه که قبلا هم در دستورهای آشپزی قبلی خدمت شما عزیزان عرض کردم، بهترین گوشت برای تهیه انواع خورشت ایرانی؛ گوشت گوسفندی است اما میتوانید از سینه مرغ و یا گوشت گوساله هم برای تهیه این غذا استفاده کنید.
طرز تهیه خورشت هویج
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 2 ساعت 30 دقیقه
- زمان کل 3 ساعت
- تعداد 3 نفر
مواد لازم
- 300 گرم گوشت گوسفندی
- 500 گرم هویج
- 3 قاشق سوپخوری پیازداغ
- روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- زعفران به مقدار لازم
- آبلیمو و شکر به مقدار لازم یا 100 گرم آلو بخارا
- 1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
دستور العمل
- هویجها را خلالی خرد کنید. گوشت را را با کمی روغن سرخ کنید، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و با پیاز داغ بپزید.
- هویجها را با کمی روغن سرخ کرده و همراه زعفران و رب گوجهفرنگی به گوشت پخته اضافه کنید.
- بعد از پخت هویج، آبلیمو و شکر را اضافه کنید.
- نمک و مزه خورشت را اندازه کرده و بگذارید خورشت جابیافتد و با چلو سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com