استانبولی پلو (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

نکات مهم در پخت استانبولی پلو

تهیه این غذای ساده با سیب زمینی استانبولی بسیار خوشمزه‌تر خواهد شد اما اگر این سیب زمینی را نداشتید، می‌توانید از همان سیب زمینی پشندی (معمولی) استفاده کنید.

دمی گوجه‌فرنگی را معمولا نرم‌تر از سایر انواع کته درست می‌کنند. طعم غذا اینگونه بسیار بهتر خواهد بود. البته این مساله به ذائقه افراد بستگی دارد. اما توصیه ما را جدی بگیرید.

اگر می‌خواهید استانبولی نرم نباشد، می‌توانید برنج را آبکش کرده و با مخلوط گوجه فرنگی، پیاز داغ و سیب زمینی را لابه لای برنج دم کنید.

اگر نصف پیمانه برنج دودی به غذایتان اضافه کنید، عطر و طعم آن بی‌نظیر می‌شود. باتوجه به اینکه این غذا بدون گوشت است بنابراین طعم و عطر غذا بسیار مهمتر خواهد بود.

طرز تهیه استانبولی پلو

استانبولی‌پلو یا دمی گوجه‌فرنگی یکی از خوراک‌های ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است. انگلیسی زبان‌ها به آن برنج اسپانیایی می‌گویند. این غذای ساده محبوبیت زیادی دارد و معمولا با سالاد شیرازی و یا ماست و ترشی سرو می‌شود.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت
  • تعداد 4 نفر

 

مواد لازم

  • 3 پیمانه برنج
  • 4 عدد گوجه فرنگی بزرگ
  • 3 قاشق غذاخوری پیازداغ
  • 50 گرم کره یا روغن
  • 3 عدد سیب زمینی
  • نمک، و زردچوبه به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • ابتدا برنج را بشویید و خیس کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و با غذاساز له کرده و یا رنده کنید.
  • سیب زمینی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. در قابلمه روغن بریزید و زردچوبه و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • سیب زمینی را اضافه کرده و کمی تفت دهید. گجه‌فرنگی‌ها را به همراه یک لیوان آب اضافه کنید.
  • اجازه دهید سیب زمینی و گوجه فرنگی با هم بپزد. در هنگام پخت نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.
  • بعد از پختن سیب زمینی و گوجه فرنگی برنج را اضافه کنید.
  • نمک و آب را اندازه کنید و برنج را به صورت کته بپزید. هنگام سرو غذا روغن حیوانی یا کره آب کرده را روی برنج بریزید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!