لازانیا با مرغ (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

لازانیا چیست؟

لازانیا در حقیقت نوعی پاستا است که از چند ورقه لازانیا، گوشت، سس و پنیر تشکیل می‌شود. شاید تعجب کنید که اولین لازانیا در ایتالیا پخته نشده است. این غذای خوشمزه نخستین بار ۱۹۷ سال قبل از میلاد مسیح و در زمان پیروزی رومی‌ها بر یونانی‌ها پخته شد. این لازانیا فقط شامل لایه‌های پاستا و سس بود. بعدها ایتالیایی‌ها دستور پخت لازانیا را کامل کردند و از گوشت و مواد دیگر برای درست کردن آن استفاده کردند.

 

فوت و فن دستور پخت لازانیا با مرغ

برای طلایی و ترد شدن پنیر روی لازانیا می‌توانید، بعد از کامل شدن زمان پخت، برای 5 دقیقه گریل فر را روشن کنید. قبل از قرار دادن لازانیا در فر، مقداری آب روی سطح آن اسپری کنید تا سطح آن در هنگام پخت و در دمای بالا، خشک نشود. برای درست کردن لازانیا می‌توانید از ورقه‌های لازانیا خشک یا پیش پخت استفاده کنید. فقط کافی است نحوه استفاده و آماده کردن ورقه‌های لازانیا را از روی بسته بندی محصول بخوانید.

 

طرز تهیه لازانیا با مرغ

لازانیا یک غذای کلاسیک ایتالیایی است. مثل همه غذاهای محبوب، این غذا هم روش‌های پخت متفاوتی دارد که همه آن‌ها خوش طعم هستند.
  • زمان آماده سازی 45 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت 15 دقیقه
  • تعداد 4 نفر

مواد لازم

  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 2 حبه سیر
  • 1 کیلوگرم گوشت مرغ چرخ شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چایخوری آویشن
  • 3 فنجان گوجه فرنگی پوره شده
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 بسته لازانیا
  • 100 گرم کره
  • 5 قاشق غذاخوری آرد
  • 1 لیتر شیر
  • 100 گرم پنیر چدار
  • پنیر موزارلای رنده شده به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • پیازها را نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس حبه‌های سیر را نیز ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید.
  • گوشت مرغ را در یک ماهیتابه با مقدار کمی روغن برای 7 الی 8 دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند.
  • فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه و آویشن را به مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • سپس گوجه فرنگی رنده شده و پوره شده را به مواد اضافه کنید.
  • در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را هم به مواد اضافه کنید.
  • 1 لیوان آب روی مواد بریزید، درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید گوشت مرغ برای 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزد و سس غلیظ شود.
  • ورقه‌های لازانیا را طبق دستور العمل درج شده روی بسته آماده کنید.
  • در یک قابلمه کره را آب کنید. سپس آرد را به کره اضافه کنید و برای حداقل 2 دقیقه مخلوط کنید
  • شیر را کم کم به آرد و کره اضافه کنید.
  • هنگام اضافه کردن شیر به آرد و کره باید مدام مواد را هم بزنید تا گلوله‌های آرد تشکیل نشود.
  • به سس سفید نمک، فلفل سیاه و فلفل چیلی و آویشن اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • در مرحله آخر پنیر چدار را به سس اضافه کنید و مخلوط کنید. زمانی که سس غلیظ و یکدست شد، حرارت را خاموش کنید.
  • کف یک ظرف بزرگ و گود پیرکس را با روغن چرب کنید.
  • کف ظرف را با یک لایه نازک از سس سفید بپوشانید.
  • سپس یک لایه ورقه لازانیا کف ظرف بچینید. کمی سس گوشت روی ورقه‌های لازانیا پخش کنید.
  • سپس سس بشامل روی سس گوشت بریزید و پنیر رنده شده موزارلا.
  • مواد را به همین ترتیب لایه لایه درون ظرف بریزید.
  • روی لایه آخر پنیر موزارلای رنده شده و سس بشامل بریزید.
  • ظرف لازانیا را درون فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید قرار دهید.
  • زمان پخت لازانیای مرغ در فر 30 الی 35 دقیقه است. زمانی که روی لازانیا طلایی شد، ظرف را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید کمی از حرارت بیوفتد و خنک شود سپس لازانیا را برش بزنید و سرو کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!