لازانیا چیست؟
لازانیا در حقیقت نوعی پاستا است که از چند ورقه لازانیا، گوشت، سس و پنیر تشکیل میشود. شاید تعجب کنید که اولین لازانیا در ایتالیا پخته نشده است. این غذای خوشمزه نخستین بار ۱۹۷ سال قبل از میلاد مسیح و در زمان پیروزی رومیها بر یونانیها پخته شد. این لازانیا فقط شامل لایههای پاستا و سس بود. بعدها ایتالیاییها دستور پخت لازانیا را کامل کردند و از گوشت و مواد دیگر برای درست کردن آن استفاده کردند.
فوت و فن دستور پخت لازانیا با مرغ
برای طلایی و ترد شدن پنیر روی لازانیا میتوانید، بعد از کامل شدن زمان پخت، برای 5 دقیقه گریل فر را روشن کنید. قبل از قرار دادن لازانیا در فر، مقداری آب روی سطح آن اسپری کنید تا سطح آن در هنگام پخت و در دمای بالا، خشک نشود. برای درست کردن لازانیا میتوانید از ورقههای لازانیا خشک یا پیش پخت استفاده کنید. فقط کافی است نحوه استفاده و آماده کردن ورقههای لازانیا را از روی بسته بندی محصول بخوانید.
طرز تهیه لازانیا با مرغ
- زمان آماده سازی 45 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت 15 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 2 عدد پیاز متوسط
- 2 حبه سیر
- 1 کیلوگرم گوشت مرغ چرخ شده
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری آویشن
- 3 فنجان گوجه فرنگی پوره شده
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 بسته لازانیا
- 100 گرم کره
- 5 قاشق غذاخوری آرد
- 1 لیتر شیر
- 100 گرم پنیر چدار
- پنیر موزارلای رنده شده به مقدار لازم
دستور العمل
- پیازها را نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس حبههای سیر را نیز ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید.
- گوشت مرغ را در یک ماهیتابه با مقدار کمی روغن برای 7 الی 8 دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند.
- فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه و آویشن را به مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.
- سپس گوجه فرنگی رنده شده و پوره شده را به مواد اضافه کنید.
- در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را هم به مواد اضافه کنید.
- 1 لیوان آب روی مواد بریزید، درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید گوشت مرغ برای 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزد و سس غلیظ شود.
- ورقههای لازانیا را طبق دستور العمل درج شده روی بسته آماده کنید.
- در یک قابلمه کره را آب کنید. سپس آرد را به کره اضافه کنید و برای حداقل 2 دقیقه مخلوط کنید
- شیر را کم کم به آرد و کره اضافه کنید.
- هنگام اضافه کردن شیر به آرد و کره باید مدام مواد را هم بزنید تا گلولههای آرد تشکیل نشود.
- به سس سفید نمک، فلفل سیاه و فلفل چیلی و آویشن اضافه کنید و مخلوط کنید.
- در مرحله آخر پنیر چدار را به سس اضافه کنید و مخلوط کنید. زمانی که سس غلیظ و یکدست شد، حرارت را خاموش کنید.
- کف یک ظرف بزرگ و گود پیرکس را با روغن چرب کنید.
- کف ظرف را با یک لایه نازک از سس سفید بپوشانید.
- سپس یک لایه ورقه لازانیا کف ظرف بچینید. کمی سس گوشت روی ورقههای لازانیا پخش کنید.
- سپس سس بشامل روی سس گوشت بریزید و پنیر رنده شده موزارلا.
- مواد را به همین ترتیب لایه لایه درون ظرف بریزید.
- روی لایه آخر پنیر موزارلای رنده شده و سس بشامل بریزید.
- ظرف لازانیا را درون فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید قرار دهید.
- زمان پخت لازانیای مرغ در فر 30 الی 35 دقیقه است. زمانی که روی لازانیا طلایی شد، ظرف را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید کمی از حرارت بیوفتد و خنک شود سپس لازانیا را برش بزنید و سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com