همبرگر (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

نکات مهم دستور تهیه همبرگر در خانه

سعی کنید زمانی که در حال درست کردن همبرگر هستید، بیش از حد آن‌ها را با چنگال روی سطح ماهیتابه یا گریل ورز ندهید. این کار فقط باعث می‌شود که تمام چربی‌های خوش طعم و مفید همبرگرهای شما از بین رفته و در نتیجه، کاملا خشک بشوند.

اگر قصد دارید همبرگرهای خود را درون یک ماهیتابه سرخ کنید، برای اینکه همبرگرها کمی آبدار و خوشمزه‌تر بشوند، بهتر است که درب ماهیتابه را بگذارید.

اگر چیزبرگر دوست دارید، می‌توانید زمانی که همبرگر تقریبا آماده شد روی آن یک لایه پنیر قرار بدهید و بعد آن‌ها را از روی ماهیتابه یا گریل بردارید. فقط یادتان باشد که ورقه‌های پنیر را حتما خیلی نازک ببرید.

تا زمانی که همبرگر شما کاملا شکل گرفته و آماده پخته شود، همه چیز را سرد نگه دارید. گرما دشمن همبرگر شماست. گرما باعث می‌شود تا چربی‌ها نرم و حالت کشدار پیدا کنند و به دستتان و سطحی که روی آن قرار گرفته‌اند، بچسبند. به همین دلیل توصیه می‌کنیم قبل از سرخ کردن، همبرگرها را درون یخچال قرار دهید.

طرز تهیه همبرگر

گوشت همبرگر بیشتر گوشت گاو است و ممکن است به صورت کبابی درست شود یا سرخ شود. میان گوشت و نان همبرگر معمولاً کاهو، سس گوجه فرنگی یا سس مایونز، خردل، پیاز و دیگر مخلفات هم قرار داده می‌شود.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • زمان کل 45 دقیقه
  • تعداد 6 نفر

مواد لازم

  • 500 گرم گوشت چرخ کرده گاو (20 درصد چربی)
  • 6 عدد نان برگر
  • 1 عدد زرده تخم مرغ

مواد لازم برای سس همبرگر

  • 1 فنجان سس مایونز
  • ½ فنجان سس کچاپ
  • ¼ فنجان سس خردل
  • 2 قاشق چایخوری پیاز ریز خرد شده
  • ¼ قاشق چایخوری سیر ریز خرد شده
  • قاشق چایخوری سرکه سفید
  • سس تند و فلفل برای طعم‌دار کردن سس

مواد لازم برای مخلفات همبرگر

  • 2 عدد گوجه فرنگی حلقه حلقه شده
  • 6 تکه پنیر ورقه ای
  • چند عدد برگ کاهو
  • سس گوجه فرنگی
  • سس مایونز

دستور العمل‌

  • سس مایونز، کچاپ، خردل، پیاز، سیر و سرکه را در یک کاسه هم بزنید. فلفل تند و فلفل سیاه را به سس اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. روی سس را بپوشانید و برای یک ساعت بگذارید تا در یخچال بماند تا هنگام سرو همبرگر از آن استفاده کنید.
  • مقداری گوشت گاو با کیفیت که حدودا  20 درصد چربی دارد خریداری کنید. اگر از مقدار بیشتری چربی در گوشت خود استفاده کنید، در هنگام سرخ کردن همبرگرها همه چربی آن‌ها روی شعله فر یا گریل می‌ریزد و برگرهای شما خشک می‌شوند.
  • سپس گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. بقیه مواد اولیه همبرگر را داخل این کاسه بریزید. در مرحله بعدی، سیر و پیاز را خرد کنید. سپس آن‌ها را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله، هر ادویه دیگری که دوست دارید را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
  • حالا می‌توانید هر چاشنی دیگری که دوست دارید، از جمله سس خردل، سس کچاپ، و سبزیجات تازه و خرد شده را به همبرگر خود اضافه کنید. اضافه کردن این مواد به گوشت همبرگر باعث می‌شود که هم طعم آن بهتر بشود و هم بوی بد گوشت خام گرفته بشود.
  • سپس زرده تخم مرغ را به مواد اولیه دیگر اضافه کنید. در ابتدا یک عدد زرده تخم مرغ را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و سپس این ترکیب را به مواد اولیه دیگر اضافه کنید.
  • بهتر است که برای مخلوط کردن این مواد با هم در ابتدا از یک قاشق، و سپس از دست‌های تمیز خود استفاده کنید. در نهایت مواد اولیه را به شکل همبرگر دربیاورید.
  • سعی کنید تا جایی که می‌توانید، کمتر گوشت را در دست‌های خود فشار بدهید تا چربی آن هدر نرود. مواد را به 6 گلوله گوشت مساوی تقسیم کنید و سپس هر کدام از این گلوله ها را روی کف دست خود قرار داده، و به آرامی آن‌ها را به شکل همبرگر درست کنید.
  • در ابتدا همه همبرگرها را به شکل مرتب داخل یک بشقاب بزرگ بچینید. بعد از اینکه این کار را انجام دادید، با استفاده از یک لایه کاغذ روغنی یا سلفون، روی آن‌ها را بپوشانید.
  • سپس همبرگرها را داخل یخچال قرار بدهید تا برای مدت 30 دقیقه خنک و کمی سفت بشوند.
  • در ابتدا کمی روغن یا کره داخل ماهیتابه مورد نظر بریزید و همبرگرها را خوب سرخ کنید. برای اینکه در این روش همبرگرها کاملا مغز پخت بشوند، بهتر است که درجه حرارت گاز را خیلی کم کنید و اجازه بدهید که برگرها برای مدت طولانی تری پخته بشوند.
  • زمانی که پختن همبرگرها تمام شد، آن‌ها را سرو کنید. شما می‌توانید برگرهای خود را همراه با نان و مخلفاتی که در بخش قبلی گفتیم به شکل ساندویچ سرو کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!