دستور پخت ماکارونی فرمی دمی
طرز تهیه ماکارونی فرمی با ماکارونی غیر فرمی تفاوتی ندارد. داخل قابلمهای آب و مقداری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس ماکارونیهای فرمی را به آن اضافه کنید و با توجه به دستور العمل درج شده روی بسته بندی ماکارونی آن را بپزید. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود. در مرحله بعد سس ماکارونی را آماده کنید و با ماکارونی آبکش شده مخلوط کنید و بگذارید دم بکشد.
طرز تهیه ماکارونی دمی با مرغ
برای درست کردن ماکارونی دمی هم میتوان از گوشت قرمز چرخ کرده استفاده کرد و هم از گوشت مرغ. برای این کار اول گوشت سینه مرغ را به همراه پیاز در قابلمهای گذاشته و با کمی آب میگذاریم بپزد و نمک و و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم. وقتی مرغ پخت، آن را خرد کرده و در ماهیتابهای با کمی روغن میریزیم و تفت میدهیم و در آخر یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را هم اضافه میکنیم و با مرغ تفت میدهیم. در آخر مرغهای سرخ شده را با ماکارونی آبکش شده مخلوط میکنیم و میگذاریم دم بکشد.
طرز تهیه ماکارونی دمی ایرانی
- زمان آماده سازی 40 دقیقه
- زمان پخت 1 ساعت
- زمان کل 1 ساعت 40 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 400 گرم ماکارونی
- 400 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 عدد پیاز
- ½ عدد فلفل دلمه ای
- 1 فنجان نخود فرنگی
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- نمک، فلفل و زردچوبه
- روغن
- 2 عدد سیب زمینی متوسط
- 2 عدد هویج رنده شده
دستور العمل
- داخل یک ماهیتابه بزرگ کمی روغن بریزید و بگذارید کاملا داغ شود.
- پیازهای خرد شده را درون ماهیتابه بریزید و روی حرارت تفت بدهید تا طلایی شوند.
- گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید گوشت کاملا با پیاز و فلفل سرخ شود.
- فلفل دلمهای خرد شده و هویج رنده شده را به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید تا فلفل دلمهای کمی نرم شود.
- نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید.
- نخود فرنگی را اضافه کنید و برای 5 دقیقه هم بزنید.
- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید خامی رب با سرخ شدن همراه مواد گرفته شود.
- نصف لیوان آب به گوشت اضافه کنید، در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید گوشت و مواد بپزد.
- در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
- طبق دستور العمل درج شده روی جعبه ماکارونی، ماکارونی را درون آب جوش بریزید و بگذارید کمی نرم شوند.
- معمولا 5 الی 8 دقیقه برای جوشاندن ماکارونی کافی است.
- ماکارونی را آبکش کنید و کنار بگذارید.
- کف قابلمه را روغن بریزید و سیب زمینیها را حلقهای خرد کنید و برای ته دیگ بگذارید.
- کمی از ماکارونی را درون قابلمه بریزید و روی آن از سس گوشت که آماده کرده بودید بریزید.
- همینطور لایه لایه ماکارونی و گوشت درون قابلمه بریزید تا مواد تمام شود.
- حرارت را کم کنید و بگذارید ماکارونی برای 45 دقیقه دم بکشد.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com