مواد پیتزا پپرونی چیست؟
مواد پیتزا پپرونی شامل پنیر پیتزا، سیر رنده شده، روغن زیتون، پنیر پارمسان، سس گوجه فرنگی و سوسیس پپرونی میشود. این پیتزا با وجود مخلفات کم بسیار خوشمزه و لذیذ است. برای تهیه پیتزا پپرونی فوری و خوشمزه میتوانید از خمیر پیتزا آماده استفاده کنید.
نکات طرز تهیه پیتزا پپرونی
برای مخلفات روی این پیتزا معمولا از سوسیس پپرونی و پنیر استفاده میشود ولی اگر دوست داشته باشید میتوانید از قارچ ورقه شده، ذرت پخته و فلفل دلمهای نیز استفاده کنید.
طرز تهیه پیتزا پپرونی
پیتزا پپرونی در حال حاضر به یکی از محبوبترین پیتزاهای جهان تبدیل شده است. تاریخچه پیتزا پپرونی به سال 1919 و نیویورک سیتی در آمریکا برمیگردد. هنگامی که مهاجران ایتالیایی از اوایل قرن بیستم شروع به مهاجرت به آمریکا کردند، شروع به ترکیب غذاهای جنوب اروپا و آمریکا کردند و پیتزا پپرونی در این زمان به جهان معرفی شد.
- زمان آماده سازی 20 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- زمان کل 50 دقیقه
- تعداد 2 نفر
مواد لازم
مواد لازم برای خمیر پیتزا
- 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 2 پیمانه آرد سفید
- ¼ پیمانه روغن مایع
- 1 پیمانه آب ولرم
مواد لازم پیتزا پپرونی
- 175 گرم پپرونی
- 175 گرم ذرت پخته
- 50 گرم پنیر پیتزا
- 1 حبه سیر رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
- 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
دستور العمل
- ابتدا خمیرمایه را با آب و شکر فعال کنید. به این صورت که آب ولرم را با شکر مخلوط کنید و سپس خمیر مایه را به آن اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا پف کند.
- روغن و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و خمیر مایه فعال شده را به آن اضافه کنید.
- آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و نرم و لطیف شود.
- اجازه دهید خمیر برای حدود دو ساعت در جای گرمی باقی بماند تا پف کند و حجم آن دو برابر شود.
- بعد از دو ساعت خمیر را به کمک وردنه باز کرده و در ظرف مخصوص پیتزا که قبلا چرب کردهایم به صورت نازک پهن میکنیم.
- فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سیر و روغن زیتون را مخلوط کرده و روی خمیر پیتزا بزنید.
- سس گوجه فرنگی را روی خمیر پیتزا پخش کنید.
- پپرونیها را حلقه حلقه کرده و روی سس بچینید.
- پیتزا را درون فر بگذارید و برای 10 دقیقه بپزید.
- پیتزا را در این مرحله از فر بیرون بیاورید، روی آن ذرت پخته شده، جعفری و پنیر بپاشید و باز هم برای 10 الی 15 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com