پیتزا پپرونی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد پیتزا پپرونی چیست؟

مواد پیتزا پپرونی شامل پنیر پیتزا، سیر رنده شده، روغن زیتون، پنیر پارمسان، سس گوجه فرنگی و سوسیس پپرونی می‌شود. این پیتزا با وجود مخلفات کم بسیار خوشمزه و لذیذ است. برای تهیه پیتزا پپرونی فوری و خوشمزه می‌توانید از خمیر پیتزا آماده استفاده کنید.

 

نکات طرز تهیه پیتزا پپرونی

برای مخلفات روی این پیتزا معمولا از سوسیس پپرونی و پنیر استفاده می‌شود ولی اگر دوست داشته باشید می‌توانید از قارچ ورقه شده، ذرت پخته و فلفل دلمه‌ای نیز استفاده کنید.

طرز تهیه پیتزا پپرونی

پیتزا پپرونی در حال حاضر به یکی از محبوب‌ترین پیتزاهای جهان تبدیل شده است. تاریخچه پیتزا پپرونی به سال 1919 و نیویورک سیتی در آمریکا برمی‌گردد. هنگامی که مهاجران ایتالیایی از اوایل قرن بیستم شروع به مهاجرت به آمریکا کردند، شروع به ترکیب غذاهای جنوب اروپا و آمریکا کردند و پیتزا پپرونی در این زمان به جهان معرفی شد.
  • زمان آماده سازی 20 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • زمان کل 50 دقیقه
  • تعداد 2 نفر

 

مواد لازم

مواد لازم برای خمیر پیتزا

  • 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 2 پیمانه آرد سفید
  • ¼ پیمانه روغن مایع
  • 1 پیمانه آب ولرم

مواد لازم پیتزا پپرونی

  • 175 گرم پپرونی
  • 175 گرم ذرت پخته
  • 50 گرم پنیر پیتزا
  • 1 حبه سیر رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • سس گوجه فرنگی به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • ابتدا خمیرمایه را با آب و شکر فعال کنید. به این صورت که آب ولرم را با شکر مخلوط کنید و سپس خمیر مایه را به آن اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا پف کند.
  • روغن و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و خمیر مایه فعال شده را به آن اضافه کنید.
  • آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و نرم و لطیف شود.
  • اجازه دهید خمیر برای حدود دو ساعت در جای گرمی باقی بماند تا پف کند و حجم آن دو برابر شود.
  • بعد از دو ساعت خمیر را به کمک وردنه باز کرده و در ظرف مخصوص پیتزا که قبلا چرب کرده‌ایم به صورت نازک پهن می‌کنیم.
  • فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • سیر و روغن زیتون را مخلوط کرده و روی خمیر پیتزا بزنید.
  • سس گوجه فرنگی را روی خمیر پیتزا پخش کنید.
  • پپرونی‌ها را حلقه حلقه کرده و روی سس بچینید.
  • پیتزا را درون فر بگذارید و برای 10 دقیقه بپزید.
  • پیتزا را در این مرحله از فر بیرون بیاورید، روی آن ذرت پخته شده، جعفری و پنیر بپاشید و باز هم برای 10 الی 15 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!