ساندویچ کتلت (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن تهیه ساندویچ کتلت

برای تهیه ساندویچ کتلت کافیست مطابق روش زیر غذا را تهیه کرده و در انتها کتلت‌ها را درون نان باگت قرار دهید و با خیارشور و گوجه فرنگی آن را سرو کنید.

برای سرخ کردت کتلت باید خیلی دقت کنید و سعی کنید از ماهیتابه مناسب برای سرخ کردن استفاده کنید. که پیشنهاد ما انواع تفلون و نچسب هستند.

طرز تهیه ساندویچ کتلت

کتلت یکی از انواع غذاهای سریع است که با گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود. اما در اینجا قصد داریم آن را به صورت ساندویچ کتلت بازاری تهیه کنیم.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 1 ساعت
  • زمان کل 1 ساعت 30 دقیقه
  • تعداد 3 نفر

مواد لازم

  • 250 گرم گوشت چرخ کرده
  • 500 گرم سیب زمینی
  • 1 عدد تخم مرغ
  • ½ قاشق چایخوری زردچوبه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • نان باگت به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • سیب زمینی‌ها را شسته و سپس آن‌ها را آب‌پز کنید، معمولا 25 دقیقه تا 30 دقیقه زمان برای پختن سیب‌زمینی کافیست.
  • وقتی سیب زمینی‌ها آب‌پز شدند، آب آن را تخلیه کنید و بگذارید سرد شوند. سپس پوست سیب زمینی‌ها را بکنید و با رنده ریز آن‌ها را رنده کنید.
  • سپس گوشت و سیب زمینی رنده شده را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را هم در آن بشکنید و با افزودن نمک، فلفل و زردچوبه خمیر را خوب مخلوط کنید.
  • پس از مخلوط کردن، تابه نچسب را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل آن بریزید و اجازه دهید خوب گرم شود.
  • می‌توانید از قالب مخصوص کتلت استفاده کنید و تک تک مایه کتلت را قالب بزنید یا یک گلوله از مایه را برداشته و با دست به صورت بیضی درآورده و در ماهیتابه سرخ کنید.
  • این روند را ادامه دهید تا تمام کتلت‌ها پشت و رویشان سرخ شود، سپس آن را در نان باگت قرار داده و با گوجه فرنگی، سس گوجه، خیارشور و کاهو آن را سرو کنید. نوش جان!

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!