ساندویچ تن ماهی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن تهیه ساندویچ تن‌ماهی

برخی ترجیح می‌دهند به جای کاهو از پیاز بنفش خلالی شده و جعفری خرد شده برای تهیه این ساندویچ استفاده کنند. که این دستور هم ساندویچ را خوشمزه می‌کند.

اگر رژیم لاغری دارید و خوردن سس مایونز برایتان مناسب نیست، می‌توانید از سس مایونز کم چرب و یا مقداری سس ماست استفاده کنید البته نمک بیشتری در این صورت به ماست بزنید تا طعم ساندویچ را بهتر کند.

ساندویچ تن‌ماهی را هم با نان باگت و هم با نان تست می‌تواند تهیه کرد. البته در آمریکای شمالی معمولا این ساندویچ را با نان تست تهیه و به فروش می‌رسانند.

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

ساندویچ ماهی تن یکی از غذاهای ساده و حاضری است که در کمتر از 30 دقیقه آماده می‌شود و می‌توانید آن را برای شام و یا ناهار و یا هر زمانی که فرصت کافی برای آشپزی ندارید استفاده کنید.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • زمان کل 45 دقیقه
  • تعداد 2 نفر

مواد لازم

  • 1 قوطی کنسرو تن ماهی
  • 2 قاشق سوپخوری ذرت پخته
  • 1 قاشق سوپخوری سس مایونز
  • 2 قاشق سوپخوری پنیر پارمزان رنده شده
  • ¼ پیمانه کاهوی خرد شده
  • 1 عدد هویج
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • نمک به مقدار لازم
  • نان باگت یا نان تست به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • ابتدا کنسرو تن ماهی را درون یک قابلمه پر از آب قرار داده و اجازه دهید به مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشد.
  • حالا کنسرو  را زیر شیر آب سرد قرار داده و بعد از اینکه کمی خنک شد، ظرف آن را باز کرده و تن ماهی را خارج کنید.
  • تن ماهی را درون یک کاسه نسبتا بزرگ بریزید، سس مایونز و ذرت پخته شده را درون کاسه ریخته و مخلوط را خوب هم بزنید و ظرف را کنار بگذارید.
  • حالا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 5 دقیقه گرم کنید.، وسط نان ساندویچی‌ها را باز کرده و مواد مخلوط شده در کاسه را به مقدار نیاز درون هر نان قرار دهید.
  • پنیر رنده شده را روی مواد ریخته و نان‌ها را درون سینی قرار دهید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا پنیر به خوبی آب شود.
  • بعد از اینکه پنیر آب شد، ساندویچ‌ها را خارج کرده و کاهوی خرد شده و گوجه فرنگی را درون آن قرار دهید. حالا ساندویچ تن ماهی آماده سرو است. نوش جان!

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!