فوت و فن تهیه ساندویچ تنماهی
برخی ترجیح میدهند به جای کاهو از پیاز بنفش خلالی شده و جعفری خرد شده برای تهیه این ساندویچ استفاده کنند. که این دستور هم ساندویچ را خوشمزه میکند.
اگر رژیم لاغری دارید و خوردن سس مایونز برایتان مناسب نیست، میتوانید از سس مایونز کم چرب و یا مقداری سس ماست استفاده کنید البته نمک بیشتری در این صورت به ماست بزنید تا طعم ساندویچ را بهتر کند.
ساندویچ تنماهی را هم با نان باگت و هم با نان تست میتواند تهیه کرد. البته در آمریکای شمالی معمولا این ساندویچ را با نان تست تهیه و به فروش میرسانند.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی
ساندویچ ماهی تن یکی از غذاهای ساده و حاضری است که در کمتر از 30 دقیقه آماده میشود و میتوانید آن را برای شام و یا ناهار و یا هر زمانی که فرصت کافی برای آشپزی ندارید استفاده کنید.
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- زمان کل 45 دقیقه
- تعداد 2 نفر
مواد لازم
- 1 قوطی کنسرو تن ماهی
- 2 قاشق سوپخوری ذرت پخته
- 1 قاشق سوپخوری سس مایونز
- 2 قاشق سوپخوری پنیر پارمزان رنده شده
- ¼ پیمانه کاهوی خرد شده
- 1 عدد هویج
- 2 عدد گوجه فرنگی
- نمک به مقدار لازم
- نان باگت یا نان تست به مقدار لازم
دستور العمل
- ابتدا کنسرو تن ماهی را درون یک قابلمه پر از آب قرار داده و اجازه دهید به مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشد.
- حالا کنسرو را زیر شیر آب سرد قرار داده و بعد از اینکه کمی خنک شد، ظرف آن را باز کرده و تن ماهی را خارج کنید.
- تن ماهی را درون یک کاسه نسبتا بزرگ بریزید، سس مایونز و ذرت پخته شده را درون کاسه ریخته و مخلوط را خوب هم بزنید و ظرف را کنار بگذارید.
- حالا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 5 دقیقه گرم کنید.، وسط نان ساندویچیها را باز کرده و مواد مخلوط شده در کاسه را به مقدار نیاز درون هر نان قرار دهید.
- پنیر رنده شده را روی مواد ریخته و نانها را درون سینی قرار دهید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا پنیر به خوبی آب شود.
- بعد از اینکه پنیر آب شد، ساندویچها را خارج کرده و کاهوی خرد شده و گوجه فرنگی را درون آن قرار دهید. حالا ساندویچ تن ماهی آماده سرو است. نوش جان!
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com