فوت و فن پخت خورشت کدو
هنگامی که کدو را سرخ کردید و به آن نمک زدید، آن را به خورشت اضافه کنید. اما توجه داشته باشید که بعد از اضافه کردن کدو به خورشت آن را هم نزنید.
حتما رب را به همراه گوشت و پیاز داغ تفت دهید، زیرا رب گوجه فرنگی در ابتدا بوی خامی میدهد و با تفت دادن بوی خامی از آن گرفته شده و عطر و بوی غذا بهتر میشود.
بعد از اینکه گوشت به خوبی پخت (حدود 2 ساعت) نمک را به آن اضافه کنید، زیرا اضافه کردن نمک باعث دیر پز شدن گوشت خواهد شد.
طرز تهیه خورشت کدو
کدو یکی از انواع سبزیجات پر خاصیت است که برای تهیه بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. اما در این مقاله قصد داریم یکی از محبوبترین خورشتهای ایرانی را به شما آموزش دهیم.
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 3 ساعت
- زمان کل 3 ساعت 30 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 250 گرم گوشت خورشتی
- 2 عدد پیاز
- 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 4 عدد کدو سبز
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
دستور العمل
- ابتدا پوست پیازها را گرفته و خوب بشویید، سپس آنها را رنده کرده و با مقدار کمی روغن سرخ کنید، هنگامی که پیازها طلایی شد مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و سپس گوشت را درون قابلمه ریخته و آن را تفت دهید تا رنگ گوشت نیز تغییر کند.
- هنگامی که رنگ گوشت عوض شد، وقت آن رسیده است که رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و آن را با گوشت مقداری تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه گرفته شود.
- سپس مقداری آب روی گوشت ریخته و اجازه دهید حدود 2 ساعت بپزد. در فاصلهای که گوشتها میپزد، کدوها را شسته و به صورت طولی برش بزنید و سپس در تابه نچسب با مقدار کمی روغن سرخ کنید و در انتها به آن نمک بزنید. بعد از اینکه کدو سرخ شد، آن را به خورشت اضافه کنید.
- بسیاری از ما عادت داریم خورشت را هم بزنیم، توجه داشته باشید که بعد از اضافه شدن کدو نباید خورشت را هم زد زیرا کدو له میشود. بعد از اضافه شدن کدو، حدود یک ساعت اجازه دهید تا خورشت به خوبی جابیافتد.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com