پاستا پنه چیست؟
پاستا پنه یکی از محبوبترین پاستاها است که با آن میتوان انواع غذاها را درست کرد. پاستا پنه به شکل استوانه است و دو سر آن به صورت مورب بریده شدهاند.
نکات طرز تهیه پاستا پنه آلفردو
اضافه کردن گوشت مرغ و قارچ به پاستا پنه الزامی نیست و شما میتوانید این دو را حذف کنید ولی مرغ و قارچ به پاستا طعم خوبی میدهند. برای تزیین پاستا پنه با سس آلفردو میتوانید از جعفری تازه، برگ ریحان و یا گوجه گیلاسی استفاده کنید. برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ هنگام سرخ کردن کمی آب لیمو به آن اضافه کنید. با این کار قارچ بعد از پخته شدن سفید و زیبا میماند.
طرز تهیه پاستا ساده با سس آلفردو
پختن انواع پاستا با سسهای مخصوص آن یکی از بهترین مهارتهای آشپزی است که میتوانید یاد بگیرید. پاستا غذایی ارزان است، سریع طبخ میشود و روشهای زیادی برای سرو آن وجود دارد. بنابراین اگر نمیدانید برای ناهار یا شام چه غذایی درست کنید سریع دست به کار شوید و یک مدل پاستا درست کنید.
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت
- تعداد 2 نفر
مواد لازم
- 200 گرم پاستا پنه
- 1 حبه سیر
- 200 گرم خامه
- 300 میلیلیتر شیر
- 300 گرم فیله مرغ خرد شده
- 100 گرم پنیر پارمزان
- 50 گرم کره
- 300 گرم قارچ
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
- پاستا پنه را در آب بجوشانید و بعد آبکش کنید.
- فیله مرغ را به مکعبهای کوچک خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید.
- کره و سیر رنده شده را به مرغ اضافه کنید و باهم مخلوط کنید.
- بعد از پخت مرغ قارچ را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بزنید.
- داخل یک قابلمه کوچک، کمی از کره را آب کنید و خامه را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب یکدست شود.
- پنیر پارمزان و فلفل را هم اضافه کنید و بهم بزنید.
- بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد حرارت را خاموش کنید و بگذارید کمی از حرارت بیوفتد.
- سپس سس را به مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.
- پاستاهای آبکش کرده را داخل ظرف بریزید و ترکیب سس و مرغ را روی پاستا بریزید و خوب هم بزنید تا سس به خورد پاستا برود.
- بلافاصله پاستا را سرو کنید. این پاستا باید گرم سرو شود.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com