قیمه بادمجان (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن پخت خورشت قیمه بادمجان

برای داشتن خورشت قیمه بادمجان خوش رنگ و خوش طعم باید رب گوجه فرنگی را مقداری تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. حتما این مورد را توجه داشته باشید.

خیس کردن انواع حبوبات، به خصوص لپه قبل از تهیه قیمه بادمجان باعث می‌شود هم پخت آن سریع‌تر انجام شود و هم نفخ آن گرفته شود.

طرز تهیه قیمه بادمجان

کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که عاشق غذاهایی که با بادمجان تهیه می‌شود نباشد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه قیمه بادمجان را به شما آموزش دهیم.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 3 ساعت
  • زمان کل 3 ساعت 30 دقیقه
  • تعداد 4 نفر

 

مواد لازم

  • 300 گرم گوشت خورشتی
  • 4 عدد بادمجان
  • 1 عدد پیاز
  • 1 پیمانه لپه
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • آبلیمو یا آبغوره به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده و روغن به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • ابتدا لپه را در یک کاسه به مدت 2 ساعت خیس کنید. البته بهتر است زمان خیس کردن بیشتر باشد مثلا حدود یک شبانه روز.
  • بادمجان‌ها را پوست گرفته و از وسط برش بزنید. البته در صورتی که بزرگ بودند، اگر قلمی بودند نیازی به این کار نیست.
  • مقدار نمک بر روی بادمجان‌ها زده و بعد از نیم ساعت آن‌ها را بشورید تا تلخی احتمالی آن برود.
  • همچنین نباید سر بادمجان را هنگام پوست گرفتن جدا کنید، زیرا هنگام سرخ کردن و پخت له می‌شود.
  • پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید، سپس زردچوبه، فلفل، رب گوجه فرنگی، گوشت و لپه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • حالا مقداری آب درون قابلمه ریخته و اجازه دهید تا مواد با هم بپزد، نمک را هنگامی که گوشت نیم پز شد اضافه کنید.
  • بادمجان‌ها را سرخ کرده و حدود 20 دقیقه قبل از اینکه خورشت جابیافتد به آن اضافه کنید.
  • در مراحل پایانی آبلیمو و یا آبغوره را به خورشت اضافه کنید تا خورشت بادمجان مزه‌دار شود.
  • در صورتی که علاقه داشتید می‌توانید مقداری زعفران دم کردن و دارچین در ده دقیقه پایانی پخت به غذا اضافه کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!