انتخاب میگو مناسب
برای درست کردن میگو از میگو خام منجمد استفاده کنید. میگو در بسته بندیهای متفاوت در سوپرمارکتها نیز به فروش میرسد. اگر میگوی منجمد تهیه کردهاید، یک شب پیش از استفاده آن را از فریزر خارج کنید و داخل ظرف در بسته که هوایی وارد آن نمیشود داخل یخچال نگه دارید تا یخ آن باز شود. یا برای باز شدن یخ میتوانید به مدت دو دقیقه میگوها را زیر جریان آب سرد قرار دهید.
نکات طرز تهیه میگو پلو بوشهری
یکی از مشکلاتی که معمولا هنگام درست کردن غذا با میگو با آن مواجه میشویم این است که میگو سخت و لاستیکی میشود. اگر میخواهید میگوهای شما سفت و لاستیکی نشود نباید میگو را زیاد بپزید. میگو معمولا بین 4 الی 6 دقیقه زمان نیاز دارد تا بپزد. میگو پلو یکی غذای جنوبی تند است. اگر غذاهای تند دوست ندارید میتوانید مقدار فلفل گفته شده در این دستور پخت را نصف کنید.
اگر غذا به طور کامل مصرف نشد، میتوانید باقیمانده آن را در ظرفی که هوا به آن نفوذ نمیکند تا دو روز نگه دارید و درون مایکروویو یا روی گاز گرم کنید. این غذا برای خوش رنگ شدن به رب گوجه فرنگی نیاز دارد، رب گوجه این دستور پخت را با پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی تازه جایگزین نکنید.
طرز تهیه میگو پلو بوشهری
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 45 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 2 پیمانه برنج
- ½3 پیمانه آب
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- 2 عدد پیاز زرد خرد شده
- 6 حیه سیر
- 1 فنجان گشنیز خرد شده
- زنجبیل تازه به مقدار لازم رنده شده
- 450 گرم میگو
- 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
- ½ قاشق چایخوری زردچوبه
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل تند
دستور العمل
- برای تهیه این میگو پلو ابتدا باید برنج را آماده کنیم و بعد به سراغ پخت میگو برویم.
- برنجی را که از قبل خیس کردیم رو با مقدار کافی نمک داخل آب جوش میریزیم و وقتی به اندازه کافی نرم شد آبکش میکنیم.
- کف قابلمه کمی روغن ریخته و بعد مخلوط برنج را داخل آن میریزیم.
- و برای مدت نیم ساعت تا سه ربع میگذاریم تا دم بکشد.
- کمی روغن درون تابه میریزیم و پیاز را با روغن تفت میدهیم تا طلایی شود.
- سیر را به پیاز اضافه کنید و اجازه دهید سیر هم کمی سرخ شود.
- میگو و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و بگذارید خوب با هم مخلوط شوند.
- رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل تند و زردچوبه را نیز اضافه کنید.
- برای چند دقیقه میگوها را تفت دهید تا به خوبی بپزند.
- بعد از آماده شدن میگوها برنج را در ظرف مناسب بریزید و روی آن از مخلوط میگو قرار دهید و گشنیزهای تازه را روی آن بریزید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com