پیتزا گوشت و قارچ (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ خانگی بدون فر 

برای اینکه در خانه بدون فر یا آون توستر پیتزا درست کنید، می‌توانید در یک تابه نچسب کمی روغن بریزید و خمیر پیتزا آماده یا خمیر پیتزایی که خودتان درست کرده‌اید را درون آن قرار دهید و سپس سس و مواد روی پیتزا را روی آن بریزید. در تابه را ببندید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا پیتزا به خوبی بپزد.

نکات دستور پخت پیتزا گوشت و قارچ

معمولا در طرز تهیه پیتزاهای ایتالیایی مقداری سیر نیز هست. اگر طعم سیر را در پیتزا دوست دارید می‌توانید یک حبه سیر رنده کنید و با پیاز تفت دهید. اگر زمان کافی در اختیار ندارید می‌توانید این پیتزا را با خمیر آماده نیز درست کنید، کافی است مواد روی پیتزا را آماده کنید. این پیتزا بدون سوسیس و کالباس سالم‌تر است ولی اگر دوست داشته باشید می‌توانید کمی کالباس خرد شده به مواد پیتزا اضافه کنید.

طرز تهیه گوشت و قارچ

پیتزا یک غذای خوشمزه و لذیذ است که به روش‌ها و با مواد گوناگونی پخته می‌شود. یکی از محبوب‌ترین انواع پیتزاها، پیتزا گوشت و قارچ است که با گوشت چرخ کرده درست می‌شود و از سوسیس و کالباس در تهیه آن استفاده نمی‌شود به همین دلیل سالم‌تر است.
  • زمان آماده سازی 40 دقیقه
  • زمان پخت 40 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت 20 دقیقه
  • تعداد 4 نفر

 

مواد لازم

  • 1 پیمانه شیر
  • 1 قاشق سوپ خوری خمیر مایه فوری
  • 2 قاشق چایخوری شکر
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • ½ پیمانه روغن مایع
  • ¼ پیمانه آب
  • آرد به میزان لازم

مواد لازم برای روی پیتزا

  • 200 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز
  • 200 گرم قارچ
  • 1 عدد فلفل دلمه ای
  • 200 گرم پنیر پیتزا
  • ½ پیمانه سس کچاپ
  • 1 قاشق غذاخوری آویشن

دستور العمل‌

  • شکر و مایه خمیر را درون آب ولرم می‌ریزیم و با یک قاشق چوبی آن را آرام هم میزنیم.
  • بگذارید مایه خمیر برای ده دقیقه استراحت کند و پف کند.
  • در کاسه ای بزرگ، زرده تخم مرغ، شیر ولرم و روغن مایع و نمک را درون آن بریزید. مواد را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
  • دو تا سه قاشق آرد را به مواد درون کاسه اضافه کنید و هم بزنید.
  • سپس مایه خمیر را به مخلوط اضافه کنید.
  • آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی یا لیستک سیلیکونی مخلوط کنید.
  • آرد را باید تا زمانی اضافه کنیم که خمیر چسبنده نباشد.
  • بعد از آماده شدن خمیر روی آن سلفون بکشید و بگذارید حجم خمیر دو برابر شود.
  • گوشت چرخ کرده را با پیاز خرد شده، نمک و فلفل و زردچوبه کاملا تفت بدهید.
  • قارچ را ورقه ورقه کنید و در یک تابه دیگر روی حرارت بالا قرار دهید تا آب قارچ کشیده شود.
  • در مرحله بعد قارچ‌ها را به گوشت اضافه کنید و باهم مخلوط کنید.
  • فلفل دلمه‌ای های ریز خرد شده و آویشن را هم اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید.
  • کف قالب پیتزا را چرب کنید. تکه‌ای از خمیر را کف قالب پهن کنید.
  • قبل از اینکه خمیر پیتزا را داخل فر بگذارید فر را با درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد خوب گرم کنید.
  • با چنگال چند سوراخ روی سطح خمیر ایجاد کنید و خمیر را برای ده دقیقه داخل فر بگذارید.
  • بعد از 10 دقیقه خمیر را از داخل فر بیرون بیاورید و سس کچاپ را روی آن پخش کنید
  • کمی پنیر پیتزا رنده شده روی سس پخش کنید و مواد را روی سس و پنیر بریزید.
  • دوباره پیتزا را برای 15 دقیقه داخل فر بگذارید تا مواد روی آن همه پخته شود.
  • پیتزا را از فر بیرون بیاورید یک لایه پنیر روی مواد بریزید و برای 3 دقیقه داخل فر بگذارید و گریل را روشن کنید تا پنیرها طلایی شوند.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!