پیتزا هاوایی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

طرز تهیه پیتزا هاوایی یا پیتزا آناناس

برای داشتن یک پیتزای لذیذ و خوشمزه باید خمیر پیتزای خوبی در اختیار داشته باشید. اگر زمان کافی برای درست کردن خمیر پیتزا ندارید می‌توانید از خمیرهای پیتزای آماده موجود در بازار استفاده کنید ولی بهتر است که خمیر پیتزا را هم در خانه آماده کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید. به جز خمیر سس پیتزا و مواد و مخلفاتی که روی آن قرار داده می‌شوند هم نقش مهمی در نتیجه نهایی کار دارند.

اگر دوست دارید خمیر پیتزا ترد و برشته باشد قبل از اینکه سس پیتزا و مواد روی آن را قرار دهید، برای 5 دقیقه خمیر را داخل فر بگذارید و بعد دربیاورید و مواد را روی آن قرار دهید. اگر معمولا به پیتزاهایی که خمیر نازک دارند علاقه دارید، بهتر است از آرد سفید برای درست کردن خمیر استفاده کنید و در غیر این صورت می‌توانید از آرد نان سنگک نیز بهره ببرید. خمیر پیتزا را می‌توانید از قبل آماده کنید و در فریزر فریز کنید و هنگام درست کردن پیتزا آن را از فریزر دربیاورید.

طرز تهیه پیتزا هاوایی یا پیتزا آناناس

پیتزا هاوایی که به آن پیتزا آناناس هم گفته می‌شود از ترکیب سس گوجه فرنگی، پنیر، آناناس و مرغ یا ژامبون تشکیل می‌شود. پیتزا هاوایی به دلیل داشتن آناناس در ترکیبش کمی طعم شیرین دارد و ممکن است با ذائقه ایرانی‌ها سازگار نباشد اما به یک بار امتحان کردنش می‌ارزد.
  • زمان آماده سازی 1 ساعت
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت 20 دقیقه
  • تعداد 2 نفر

 

مواد لازم

  • 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 2 پیمانه آرد سفید
  • ¼ پیمانه روغن مایع
  • 1 پیمانه آب ولرم

مواد لازم برای روی پیتزا هاوایی

  • 150 گرم ژامبون مرغ دودی
  • 200 گرم کمپوت آناناس خرد شده
  • ½ پیمانه پیاز قرمز خرد شده
  • ½ پیمانه فلفل دلمه‌ای خرد شده
  • 2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • سس گوجه فرنگی به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • ابتدا خمیرمایه را با آب و شکر فعال کنید. به این صورت که آب ولرم را با شکر مخلوط کنید و سپس خمیر مایه را به آن اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا پف کند.
  • روغن و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و خمیر مایه فعال شده را به آن اضافه کنید.
  • آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و نرم و لطیف شود.
  • اجازه دهید خمیر برای حدود دو ساعت در جای گرمی باقی بماند تا پف کند و حجم آن دو برابر شود.
  • بعد از دو ساعت خمیر را به کمک وردنه باز کرده و در ظرف مخصوص پیتزا که قبلا چرب کرده‌ایم به صورت نازک پهن می‌کنیم.
  • فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • روی خمیر پیتزا یک لایه سس گوجه فرنگی پخش کنید.
  • ژامبون مرغ، فلفل دلمه‌ای، پیاز قرمز و آناناس را خرد کرده و روی خمیر پخش کنید.
  • در آخر پنیر پیتزا را روی مواد پیتزا بریزید و پیتزا را برای 20 دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیر آب شود و روی آن طلایی شود.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!