فوت و فنهای تهیه خورشت آلو اسفناج
برای تهیه خورشت آلو اسفناج میتوانید از سینه مرغ و یا گوشت قلقلی (کوفته ریزه) استفاده کنید. برای تهیه این خورشت کافیست گوشت مرغ یا گوشت قلقلی را به همراه پیاز داغ سرخ کرده و با دو تا سه لیوان آب میگذاریم تا گوشت به خوبی بپزد.
این خورشت را بدون آلو نیز میتوان درست کرد؛ در اینصورت مقداری آبغوره یا آبلیمو آن کمی بیشتر میشود و به جای آبغوره یا آبلیمو میتوانید از گرد غوره نیز استفاده کنید.
میتوانید خورشت آلو اسفناج را بدون تره تهیه کنید که در این صورت مقدار اسفناج مورد نیاز 2 کیلوگرم شود. البته مطابق دستور تهیهای که در ادامه آن را قرار دادهایم.
طرز تهیه خورشت آلو اسفناج
خورشت آلو اسفناج یک خورشت متفاوت و خوشمزه ایرانی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. این غذا را میتوانید با سینه مرغ، گوشت قلقلی و گوشت تیکهای خورشتی تهیه کنید.
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 2 ساعت 30 دقیقه
- زمان کل 3 ساعت
- تعداد 6 نفر
مواد لازم
- 500 گرم گوشت خورشتی گوسفندی
- 1 کیلوگرم اسفناج
- 500 گرم تره
- 250 گرم آلو
- روغن به میزان لازم
- 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
- آبغوره یا آبلیمو به مقدار کم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
- گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و میشوییم و با سه تا چهار قاشق پیاز سرخ کرده و دو یا سه لیوان آب در ظرفی ریخته و میگذاریم با حرارت ملایم بپزد.
- بعد تره را جداگانه ریز خرد میکنیم و اسفناج را بعد از تمیز کردن کمی درشتتر خرد میکنیم.
- حالا تره و اسفناج را با مقدار کمی روغن تفت میدهیم به حدی که آب سبزی کشیده شود.
- سپس آلو را شسته و به همراه سبزی سرخ شده و با کمی نمک و فلفل داخل گوشت میریزیم و میگذاریم خورشت چند جوش که زد و به روغن افتاد آن را در ظرف میکشیم.
- این خورشت را بدون آلو نیز میتوان درست کرد؛ در اینصورت مقداری آبغوره یا آبلیمو آن کمی بیشتر میشود و به جای آبغوره یا آبلیمو میتوانید از گرد غوره نیز استفاده کنید.
- ممکن است بخواهید خورشت اسفناج را بدون تره تهیه کنید که در این صورت مقدار اسفناج مورد نیاز 2 کیلوگرم خواهد شد.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com