خورشت آلو اسفناج (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن‌های تهیه خورشت آلو اسفناج

برای تهیه خورشت آلو اسفناج می‌توانید از سینه مرغ و یا گوشت قلقلی (کوفته ریزه) استفاده کنید. برای تهیه این خورشت کافیست گوشت مرغ یا گوشت قلقلی را به همراه پیاز داغ سرخ کرده و با دو تا سه لیوان آب می‌گذاریم تا گوشت به خوبی بپزد.

این خورشت را بدون آلو نیز می‌توان درست کرد؛ در اینصورت مقداری آبغوره یا آبلیمو آن کمی بیشتر می‌شود و به جای آبغوره یا آبلیمو می‌توانید از گرد غوره نیز استفاده کنید.

می‌توانید خورشت آلو اسفناج را بدون تره تهیه کنید که در این صورت مقدار اسفناج مورد نیاز 2 کیلوگرم شود. البته مطابق دستور تهیه‌ای که در ادامه آن را قرار داده‌ایم.

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

خورشت آلو اسفناج یک خورشت متفاوت و خوشمزه ایرانی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. این غذا را می‌توانید با سینه مرغ، گوشت قلقلی و گوشت تیکه‌ای خورشتی تهیه کنید.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 2 ساعت 30 دقیقه
  • زمان کل 3 ساعت
  • تعداد 6 نفر

 

مواد لازم

  • 500 گرم گوشت خورشتی گوسفندی
  • 1 کیلوگرم اسفناج
  • 500 گرم تره
  • 250 گرم آلو
  • روغن به میزان لازم
  • 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
  • آبغوره یا آبلیمو به مقدار کم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و می‌شوییم و با سه تا چهار قاشق پیاز سرخ کرده و دو یا سه لیوان آب در ظرفی ریخته و می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد.
  • بعد تره را جداگانه ریز خرد می‌کنیم و اسفناج را بعد از تمیز کردن کمی درشت‌تر خرد می‌کنیم.
  • حالا تره و اسفناج را با مقدار کمی روغن تفت می‌دهیم به حدی که آب سبزی کشیده شود.
  • سپس آلو را شسته و به همراه سبزی سرخ شده و با کمی نمک و فلفل داخل گوشت می‌ریزیم و می‌گذاریم خورشت چند جوش که زد و به روغن افتاد آن را در ظرف می‌کشیم.
  • این خورشت را بدون آلو نیز می‌توان درست کرد؛ در اینصورت مقداری آبغوره یا آبلیمو آن کمی بیشتر می‌شود و به جای آبغوره یا آبلیمو می‌توانید از گرد غوره نیز استفاده کنید.
  • ممکن است بخواهید خورشت اسفناج را بدون تره تهیه کنید که در این صورت مقدار اسفناج مورد نیاز 2 کیلوگرم خواهد شد.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!