کمپیر چیست؟
کمپیر یک غذای فست فود ترکیهای است که با سیب زمینی درست میشود. این غذا در اصل متعلق به یوگسلاوی سابق بوده است. البته ورژن امروزی کمپیر با نسخه اولیه آن بسیار متفاوت است و مواد اولیه زیادی به دستور پخت آن اضافه شده است. در ترکیه کمپیر را با سیب زمینی پخته شده در فر درست میکنند. زمانی که سیب زمینی درون فر پخته شد، روی آن برشی ایجاد میکنند و داخل آن را با کره و پنیر زرد رنگی که از شیر گوسفند گرفته میشود پر میکنند. سپس روی آن را با قارچ، سوسیس، ذرت، زیتون، ترشی کلم و چیزهای دیگر پر میکنند.
طرز تهیه کمپیر
کمپیر یا کومپیر یک غذای ساده خیابانی در ترکیه است که با سیب زمینی درست میشود. میتوان گفت کمپیر یک نوع سیب زمینی تنوری است.
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 55 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت 10 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 4 عدد سیب زمینی بزرگ
- 4 قاشق چایخوری کره
- 4 قاشق غذاخوری پنیر موزارلا
- ترشی کلم قرمز به میزان لازم
- 4 عدد سوسیس کوچک حلقه حلقه شده
- خیارشور به میزان لازم
- زیتون به میزان لازم
دستور العمل
- سیب زمینیها را بشویید و سطح سیب زمینیها را به روغن زیتون آغشته کنید تا بعد از پخت ترد شوند.
- سیب زمینیها را داخل آلومینیوم فویل بپیچید و داخل فر با دمای 200 الی 220 درجه سانتیگراد قرار دهید.
- بگذارید سیب زمینیها برای 40 الی 45 دقیقه داخل فر بپزند. برای اینکه مطمئن شوید سیب زمینیها پختهاند میتوانید از خلال دندان یا چنگال استفاده کنید. اگر بافت سیب زمینی نرم شده بود یعنی سیب زمینیها پختهاند.
- هنگام پخت سیب زمینیها، درون یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و سوسیسهای حلقه حلقه شده را سرخ کنید.
- بعد از پخت سیب زمینیها را از فر بیرون بیاورید. آلومینیوم فویلها را باز کنید و برای 10 دقیقه دیگر سیب زمینیها را بدون فویل درون فر قرار دهید تا پوست آنها قهوهای شود.
- سیب زمینیها را بیرون بیاورید و روی آنها برشی ایجاد کنید.
- 1 قاشق کره و 1 قاشق پنیر و نمک و فلفل درون سیب زمینیها بریزید و با چنگال کمی مخلوط کنید تا به شکل پوره دربیاید.
- سوسیسهای سرخ شده، ذرت، ترشی کلم و زیتون را داخل سیب زمینی بریزید و سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com