اسپاناکوپیتا یونانی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن تهیه اسپاناکوپیتا یونانی

اسپاناکوپیتا یک غذای یونانی است که با اسفناج و پنیر فتا و خمیر یوفکا یا فیلو درست می‌شود. مردم در مناطق مختلف یونان، از سبزیجات متفاوتی برای پر کردن اسپاناکوپیتا استفاده می‌کنند. اسفناج رایج‌ترین سبزی است که در پخت این غذا به کار برده می‌شود ولی از تره خرد شده، جعفری و پیازچه هم می‌توانید استفاده کنید. اسفناج و دیگر سبزی‌ها را ریز خرد کنید. برای این کار می‌توانید از دستگاه خرد کن کمک بگیرید. اگر از خمیر فیلو یا یوفکا یخ زده استفاده می‌کنید حتما از چند ساعت قبل خمیر را درون یخچال بگذارید تا از حالت فریز بیرون بیاید.

خمیر فیلو یک خمیر نازک و حساس است که وقتی در معرض هوا قرار می‌گیرد سریع خشک می‌شود. این موضوع می‌تواند کار کردن با خمیر فیلو را سخت کند. برای جلوگیری از خشک شدن خمیر فیلو بهتر است، هنگام کار، روی خمیرها را با دستمال آشپزخانه نم دار تمیز بپوشانید.

طرز تهیه اسپاناکوپیتا یونانی

اسپاناکوپیتا یا پای اسفناج یک غذای خوشمزه یونانی است که با خمیر یوفکا یا فیلو، اسفناج و پنیر فتا درست می‌شود. غذاهای یونانی قسمت مهمی از غذاهای مدیترانه‌ای را تشکیل می‌دهند و همیشه با مواد اولیه تازه و خوشمزه آماده می‌شوند.
  • زمان آماده سازی 20 دقیقه
  • زمان پخت 1 ساعت 30 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت 50 دقیقه
  • تعداد 6 نفر

مواد لازم

  • 450 گرم اسفناج
  • 100 گرم جعفری
  • 1 عدد پیاز زرد نگینی خرد شده
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • 1 پیمانه روغن زیتون
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 300 گرم پنیر فتا
  • 2 قاشق چایخوری شوید خشک
  • نمک و فلفل سیاه
  • 1 بسته خمیر فیلو

دستور العمل‌

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  • اسفناج را بشویید و بگذارید آب اضافی آن کاملا خشک شود و سپس خرد کنید.
  • درون یک ماهیتابه پیاز نگینی خرد شده را با کمی روغن زیتون سرخ کنید، بعد از اینکه پیاز کمی تغییر رنگ داد، سیر رنده شده را اضافه کنید و بگذارید برای 1 دقیقه با پیاز تفت بخورد.
  • اسفناج را اضافه کنید و با پیاز و سیر تفت بدهید تا آب اسفناج خشک شود.
  • سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
  • جعفری خرد شده، شوید و تخم مرغ‌ها و پنیر فتا را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • سینی پخت را با کمی روغن زیتون چرب کنید و روی آن یک لایه خمیر فیلو بگذارید، سپس خمیر فیلو را با براش آشپزخانه و روغن زیتون چرب کنید و سپس یک لایه دیگر خمیر فیلو روی آن بگذارید.
  • این کار را 5 بار تکرار کنید و 5 لایه خمیر فیلو کف ظرف بگذارید.
  • مواد میانی اسپاناکوپیتا را روی خمیر پخش کنید.
  • روی مواد 5 لایه دیگر خمیر فیلو بگذارید و هر لایه را با روغن زیتون چرب کنید.
  • اسپاناکوپیتا را درون فر بگذارید و صبر کنید تا روی خمیر فیلو طلایی – قهوه ای و ترد شود.
  • ظرف را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید کمی از حرارت بیوفتد. سپس اسپاناکوپیتا را برش بزنید و سرو کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!