نکات مهم در تهیه خورشت ماست
برای تهیه این خورشت خوشمزه میتوانید از گوشت و یا مرغ استفاده کنید، اما معمولا به سبب سادگی و طبخ سریع مرغ از گوشت سفید برای تهیه آن استفاده میشود.
نکته حساس در تهیه خورشت ماست این است که بعد از ریختن ماست خورشت نباید بجوشد، کافیست که فقط ماست گرم شود.
در برخی از دستورهای پخت از خلال پرتقال و نارنج (تلخی گرفته شده) در کنار سایر مواد لازم استفاده میشود که بسته سلیقه و ذائقه میتوانید آن را حذف کنید.
طرز تهیه خورشت ماست
خورشماست یکی از غذاهای محلی اصفهانی است که شهرت زیادی در سراسر کشور دارد. برای تهیه این غذا از گوشت و یا مرغ به همراه ماست (معمولا ماست چکیده) استفاده میشود در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت ماست را به شما آموزش دهیم.
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 1 ساعت 30 دقیقه
- زمان کل 2 ساعت
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 500 گرم گوشت مرغ
- 500 گرم ماست چکیده
- ½ قاشق مرباخوری زعفران ساییده
- ½ لیوان خلال پرتقال یا نارنج (به دلخواه)
- 2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
- مرغ تمیز کرده را با پیاز سرخ کرده و کمی نمک و یکی دو لیوان آب در ظرفی میریزیم و میگذاریم تا کاملا پخته شود.
- به طوریکه بعد از پخته شدن کمی آب داشته باشد و بعد زعفران ساییده و کمی نمک و قلفل و خلال تلخی گرفته شده را به آن اضافه میکنیم.
- چند جوش که زد مرغ را از داخل ظرف بیرون آورده و قطعهقطعه یا ددرسته در دیس میگذاریم و حرارت خورشت را ملایم میکنیم.
- ماست را خوب به هم زده تا کاملا صاف شود و داخل خورشت میریزیم و مخلوط میکنیم و بلافاصله داخل دیس روی مرغ میکشیم.
- نکته حساس در تهیه خورشت ماست این است که بعد از ریختن ماست خورشت نباید بجوشد، کافیست که فقط ماست گرم شود.
- بدون خلال پرتقال یا نارنج نیز میتوانید خورشت ماست را تهیه کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com