فوت و فنهای تهیه خورشت بامیه
یکی از نکاتی که باعث لیز شدن بامیه میشود این است که ته آن را میگیریم. برای جلوگیری از این اتفاق نباید “ته بامیه” را گرفت. تا خورشت زیباتر و خوشمزهتری داشته باشیم.
برای تهیه خورشت بامیه میتواند از آبغوره و یا دانههای غوره نیز استفاده کنید. ولی این خورشت نیز به کمی ترشی نیاز دارد تا طعم و مزه بهتری پیدا کند.
برخی خوشرت بامیه را شبیه به خورشت قیمه بادمجان با لپه تهیه میکنند که میتواند طعمی متفاوت داشته باشد. تهیه آن را به شما هم توصیه میکنیم.
در جنوب کشور اغلب این غذا را با کمی سیر و تمر هندی درست میکنند. شبیه به روشی که برای پخت قلیه ماهی استفاده میشود. که البته به ذائقه شما بستگی دارد.
طرز تهیه خورشت بامیه
خورشت بامیه یکی از انواع غذاهای ایرانی است که هواداران خودش را دارد. هر چند این غذا به اندازه خورشت بادمجام محبوب نیست اما طعم و مزه خاص خود را دارد. خورشت بامیه علاوه بر ایران در برخی از کشورهای خاورمیانه تهیه و پخته میشود.
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 2 ساعت 30 دقیقه
- زمان کل 3 ساعت
- تعداد 6 نفر
مواد لازم
- 500 گرم گوشت گوسفندی خورشتی
- 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
- 750 گرم بامیه
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 2 تا 3 قاشق سوپخوری آبلیمو
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
- گوشت را به صورت خورشتی خرد میکنیم و میشوییم و با پیاز سرخ کرده و در داخل قابلمه میریزیم.
- درب ظرف را بسته و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و میگذاریم آب گوشت کاملا کشیده شود.
- بعد دو تا سه لیوان آب داخل قابلمه ریخته تا گوشت پخته شود و آب آن در حدود یک لیوان گردد.
- در صورتیکه که گوشت با این میزان آب پخته نشد باز هم آب اضافه میکنیم.
- برای اینکه بامیه لیز نشود ته آن را نباید به هیچ وجه گرفت، سپس بامیه را میشوییم.
- ظرف مناسبی را آب کرده و میگذاریبم جوش بیاید. بامیه رات در آب جوش ریخته و یک قاشق نمک به آن اضافه میکنیم و میگذاریم کمی بپزد.
- باید دقت کرد بامیه زیاد پخته نشود و لیزی آن خارج نشود.
- سپس بامیه را در صافی ریخته و رب و آبلیمو و به مقدار کافی نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده و بعد از دو سه جوش بامیه را داخل خورشت میریزیم و میگذاریم چند جوش بزند تا جا بیافتد.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com