نکات مهم در پخت آبگوشت بادمجان
گوشتی که برای تهیه آبگوشت بادمجان استفاده میکنید ترجیحا دارای چربی باشد. هرچقدر گوشت چربتر باشد طعم آبگوشت بهتر خواهد شد البته به شرطی که رژیم نداشته باشید!
به جای لپه میتوانید، یک پیمانه نخود، نصف پیمانه لوبیا چیتی و نصف پیمانه عدس پخته شده را به آبگوشتتان اضافه کنید. و بقیه مراحل مطابق دستور زیر ادامه دهید.
اگر از گذشته فودوتو را دنبال کرده باشید، حتما میدانید که مهمترین توصیه ما برای پخت حبوبات این است که از شب قبل آن را خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و غذای سبکتری داشته باشید.
همچنین در برخی از دستور پختها 2 عدد لیمو عمانی که تخم آن گرفته شده باشد را به آبگوشت بادنجان اضافه میکنند که این مورد کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.
همچنین میتوان از گوشت چرخ کرده (به صورت کوفته ریزه) برای طبخ آبگوشت استفاده کرد که در اینصورت باید ابتدا کوفته ریزهها را سرخ کرد و بعد به آبگوشت اضافه کنید.
طرز تهیه آبگوشت بادمجان
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 3 ساعت
- زمان کل 3 ساعت 30 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 750 گرم گوشت ماهیچه با استخوان
- 150 گرم لپه
- 2 تا 3 عدد بادمجان قلمی
- 150 گرم روغن
- 250 گرم غوره
- 1 تا 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
- 5 تا 6 عدد سیب زمینی اسلامبولی (یا سیب زمینی معمولی)
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 1 قاشق مرباخوری دارچین
دستور العمل
- ابتدا گوشت را شسته و به همراه 2 تا 3 عدد پیاز خرد کرده و 5 تا 6 لیوان آب با حرارت ملایم میگذاریم بپزد.
- هنگامی که گوشت به صورت نیمپز درآمد لپه را شسته و به گوشت اضافه میکنیم تا لپه و گوشت کاملا بپزند.
- حالا بادمجانها را پوست کنده و حلقهحلقه میکنیم، کمی نمک به آن اضافه کرده و با حرارت کم آن را سرخ میکنیم.
- سیب زمینی را پوست کنده و با غوره و بادمجان سرخ شده آن را داخل مخلوط گوشت و لپه میریزیم.
- سیب زمینی که پخته شد، رب گوجه فرنگی و به اندازه کافی نمک و کمی ادویه در آبگوشت میریزیم.
- بعد از چند جوش آبگوشت را در ظرف میکشیم؛ توجه داشته باشید اگر گوشت نپخته بود مقداری آب به آن اضافه کنید تا کاملا بپزد.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com