نکات مهم در پخت کباب کوبیده نگینی
یکی از مشکلاتی که معمولا هنگام تهیه کباب کوبیده مشاهده میشود ریختن آن بر روی آتش است که باید برای اینکه کباب بر روی آتش نریزید حتما باید آب پیاز را به خوبی بگیرید.
ورز دادن گوشت را ترجیحا با دست انجام دهید، این مرحله برای تهیه کباب نگینی مهم است و باعث خوشمزهتر شدن کباب خواهد شد.
طرز تهیه کباب نگینی
کباب نگینی ترکیبی از دو گوشت چرخ کرده گوسفندی و گاو به همراه برشهایی از گوشت مرغ (ترجیحا سینه مرغ) است.
- زمان آماده سازی 1 ساعت
- زمان پخت 30 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت 30 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 500 گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی چرخ کرده
- 500 گرم سردست گوساله چرخ کرده
- 500 گرم پیاز چرخ کرده
- جوش شیرین به مقدار کم
- ⅓ عدد جوز هندی(اختیاری)
- 500 گرم فیله مرغ
- زعفران آب کرده به مقدار لازم
دستور العمل
- ابتدا دو نوع گوشت گوسفند و گوساله را با هم مخلوط کرده و دوباره چرخ کنید.
- پیاز چرخ کرده را یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا آب بیاندازد و آب آن را جدا کنید.
- سپس پیاز را چنگ بزنید، در صافی ریخته و حسابی فشار دهید تا آب آن خارج شود و تفاله پیاز به دست آید. (مقداری از آب پیاز را نگه دارید)
- نمک، جوز هندی و جوش شیرین را به پیاز اضافه کرده و پیاز را به گوشتی که از قبل دو بار چرخ کردهاید اضافه کرده و مجدد یکبار دیگر چرخ کنید.
- سپس گوشت را در یک ظرف بزرگ بریزید و آن را با کف دست ورز دهید. برای اینکار میتوانید از غذاساز هم استفاده کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه بگذارید تا گوشت حسابی کش بیاید.
- سپس به مدت 2 ساعت گوشت را در داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
- سپس از گوشت تکههایی به وزن 100 تا 120 گرمی بکنید. دست را با آب پیاز مرطوب کنید و گوشت را به سیخ بکشید.
- لا به لای کباب کوبیده را با انگشت باز کرده و برشهای نازک فیله مرغ را در آنجا قرار دهید و با گوشت چرخ کرده سعی کنید آنها خوب بچسبانید تا گوشت مرغ از سیخ نریزد.
- حالا میتوانید سیخها را بر روی منقل قرار داده و با آتش ملایم کبابها را آماده کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com