املت تن ماهی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن تهیه املت تن ماهی

توجه داشته باشید که قبل از شروع به پخت این غذا ابتدا کنسرو تن ماهی را درون قابلمه پر از آب قرار داده و به مدت 20 دقیقه آن را بجوشانید. تا از سالم بودن غذا مطمئن شوید.

تهیه این غذا بسیار شبیه به املت کوجه فرنگی است و اگر به استفاده از پیاز داغ علاقه‌ای ندارید می‌توانید آن را از لیست مواد اولیه خود حذف کنید.

همچنین برای طعم بهتر می‌توان از جعفری خرد شده و سایر سبزیجات مانند فلفل سبز برای برای املت استفاده کرد که این مساله به ذائقه شما بستگی دارد اجباری نیست.

طرز تهیه املت تن ماهی

تن ماهی از آن دسته کنسروهای کار راه انداز است! کافیه کارمند باشید یا دانشجو یا هر شخصی که زمان کافی برای آشپزی ندارد خیلی ساده می‌توانید از این کنسرو کوچک غذاهای متنوع تهیه کنید.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • زمان کل 30 دقیقه
  • تعداد 4 نفر

 

مواد لازم

  • 2 عدد گوجه فرنگی بزرگ
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • روغن، نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 5 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد کنسرو تن ماهی

دستور العمل‌

  • ابتدا پیاز را رنده و یا خرد کرده و پیاز داغ درست کنید. هنگامی که پیازها طلایی شدند می‌توانید گوجه فرنگی‌هایی که خرد کرده بودید را به پیاز داغ اضافه کنید.
  • حالا گوجه فرنگی‌ها را خوب تفت دهید تا آب گوجه فرنگی گرفته شود و جابیافتد در این مرحله تن ماهی را به تابه اضافه کنید. توجه داشته باشید که تن ماهی را در ظرف باز کنید و تفت دهید.
  • هنگامی که مخلوط تن ماهی و گوجه فرنگی خوب تفت دادید، وقت آن رسیده است که تخم مرغ‌ها را اضافه کنید. حالا به مقدار کمی نمک، فلفل را به غذا اضافه کنید و وقتی تخم مرغ‌ها گرفت املت شما آماده است.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!