ما در این دستور تهیه از سیب زمینی سرخ کرده برای تهیه ساندویچ استفاده کردهایم شما میتوانید سیب زمینی را از دستور آن حذف کنید. شاورما را درست کنید.
در برخی از دستور تهیهها از قارچ هم استفاده میشود. که این نیز به سلیقه شما بستگی دارد و در تهیه این غذا اجباری نیست. پس نگران این موضوع نباشید.
میتوانید شاورما مرغ را با انواع ادویهها امتحان کنید تا ترکیب ایدهآل خود را پیدا کنید! میتوانید از زنجبیل، جوزهندی، و زردچوبه هم استفاده کنید. تا بوی مرغ را به خوبی بگیرید.
طرز تهیه شاورما
شاورما به معنای گرداندن است که اولین بار در قرن 19 میلادی در امپراتوری عثمانی کبابی به این نام ابداع شد. در آن از گوشت بره،گوسفند، بز، مرغ، بوقلمون، گاو، گوساله یا ترکیبی از آنها استفاده میشود که معمولا تمام روز به شیوه سیخگردانی بریان میشود. قسمتهای پخته شده گوشت به صورت تراشههایی بریده میشوند و گوشتهای زیرین را در معرض حرارت قرار میدهند.
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان پخت 1 ساعت 30 دقیقه
زمان کل 1 ساعت 45 دقیقه
تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 2 عدد سینه مرغ
- 2 عدد سیب زمینی سرخ کرده
- نان ساندویچی (ترجیحا نان پیتا) به مقدار لازم
- 1 عدد پیاز درشت
- 1 عدد گوجه فرنگی
- خیار شور به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس
- 4 قاشق غذاخوری آرد سفید
- 4 قاشق غذاخوری سس مایونز
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1 لیوان ماست
- 5 حبه سیر
- ½ پیمانه آب
دستور العمل
- ابتدا سینه مرغ را شسته و با یک لیوان آب و یک حبه سیر و یک نصفه پیاز در قابلمه ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
- نصف دیگر پیاز را خلالی کرده و با کمی روغن تفت میدهیم تا رنگ آن طلایی شود.
- سینه مرغ پخته شده را به صورت باریکباریک برش بزنید و با پیاز داغی که درست کردید کمی در روغن تفت دهید.
- مخلوط را در ظرف دیگری میریزیم و سس را روی آن میریزیم و خوب باهم مخلوط میکنیم.
- خمیر داخل نانها را خارج کرده و مخلوطی را جایگزین آن میکنیم.
- حالا خیارشور، گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده را به ساندویچ اضافه کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com