آبگوشت گیاهی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن پخت آبگوشت گیاهی

اگر تمایل داشته باشید می‌توانید نصف پیمانه سویا را با کره و یا روغن به همراه سایر ادویه‌ها (دقیقا مانند گوشت) سرخ کرده و سپس سایر مواد را درون قابلمه ریخته و بگذارید بپزد.

سعی کنید رب گوجه فرنگی را در مراحل پایانی طبخ غذا اضافه کنید، زیرا اگر رب زیاد در قابلمه بپزد و حرارت ببنید، تیره رنگ خواهد شد و زیبایی غذا از بین می‌رود.

طرز تهیه آبگوشت گیاهی

امروزه در همه کشورهای جهان گیاه‌خواران وجود دارند و در بعضی کشورها، گیاه‌خواری دارای ریشه‌های تاریخی و مذهبی است. همه ما آبگوشت را با گوشت گوسفندی و دنبه به خاطر می‌آوریم اما هستند افرادی که گیاهخور هستند و ترجیح می‌دهند از غذاهای سنتی با روش پختی متفاوت استفاده کنند.
  • زمان آماده سازی 1 ساعت
  • زمان پخت 3 ساعت
  • زمان کل 4 ساعت
  • تعداد 3 نفر

 

مواد لازم

  • 1 پیمانه نخود
  • 1 پیمانه لوبیا چیتی
  • 3 عدد سیب زمینی کوچک
  • 3 عدد گوجه فرنگی درشت
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • 1 عدد لیمو عمانی
  • ادویه و نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 3 حبه سیر(دلخواه)
  • روغن به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • ابتدا یک شب جلوتر حبوبات را خیس کنید و دو تا سه بار هم آب آن را عوض کنید.
  • مقداری آب درون قابلمه‌ای که حبوبات در آن قرار دارد بریزید. حالا قابلمه را روی حرارت قرار داده تا بپزد.
  • هنگامی که مطمئن شدید حبوبات پخته، گوجه‌فرنگی و پیاز را خرد کرده و همراه با سیر، ادویه، نمک، لیمو عمانی و رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید.
  • حالا سیب زمینی‌ها را پوست کنده و درسته آن را درون آبگوشت گیاهی قرار دهید.
  • زیرا قابلمه را زیاد کنید تا آبگوشت‌تان شروع به لعاب انداختن بکند و بعد از آن به مدت 1 تا 2 ساعت بر روی حرارت کم قرار دهید تا جابیافتد.
  • بعد از اینکه مواد کاملا پخت روغن را اضافه کنید. بعضا برای افزایش غلظت این آبگوشت چند تکه نان درون آن قرار می‌دهند که کاملا دلخواه است.
  • غذای شما آماده است و آن را با سیر ترشی، سبزی خوردن، پیاز و … سرو کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!