فوتوفنهای تهیه پلو پیازچه با مرغ
برای تهیه این غذا میتوانید گوشت سینه مرغ را چرخ کرده و بعد از اینکه آنها را قلقلی کردید در روغن سرخ کرده و بر روی پلو ریخته و غذا را سرو کنید. اما ما در این دستور پخت از گوشت تکهای استفاده کردیم که این مساله به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.
استفاده از زعفران باعث رنگ و لعاب دادن به غذای شما میشود با این حال میتوانید رب گوجه فرنگی را جایگزین آن کنید. اما حتما مقداری رب گوجه را تفت دهید تا خامی آن گرفته شود تا مزه آن زیر دندان مشخص نشود.
برای تهیه پیازچه پلو لازم نیست تنها از سر پیازچه استفاده کنید، بلکه میتوانید قسمتهای انتهایی پیازچه که سبز نیز هست استفاده کنید. و بعد از برش زدن آنها را درون پلو بریزید.
طرز تهیه پلو پیازچه با مرغ
همه ما میدانیم که سینه مرغ یکی از کاربردیترین مواد پروتئینی است که برای تهیه غذا در هر خانه ای پیدا میشود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه پلو پیازچه با مرغ را به شما آموزش دهیم که در کمترین زمان ممکن میتوانید آن را تهیه کنید.
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 1 ساعت
- زمان کل 1 ساعت 15 دقیقه
- تعداد 3 نفر
مواد لازم
- 2 پیمانه برنج
- 50 گرم پیازچه
- 250 گرم سینه مرغ
- 2 لیوان آب مرغ
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 50 گرم کره آب شده
دستور العمل
- برنج را شسته و با آب مرغ و کمی نمک می گذاریم تا مانند کته آرام پخته و آبش کشیده شود.
- پیازچه را خرد کرده (بهتر است ریز خرد کنید) و در مرحله آخر به برنج اضافه میکنیم و هم میزنیم و اجازه میدهیم تا 15 الی 20 دقیقه دم بکشد.
- مرغها را جداگانه با مقداری آب، نمک و یک عدد پیاز پخته و سپس در کمی روغن سرخ میکنیم همچنین برای اینکه ظاهر مرغها بهتر شود و عطر و بوی خوبی داشته باشد مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه میکنیم.
- در این مرحله پلوی پیازچه را در دیس کشیده و مرغهایی که سرخ کردید را در اطراف آن قرار میدهید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com