پیتزا بدون فر (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن تهیه پیتزا بدون فر

یکی از مهم‌ترین نکات پخت پیتزا بدون فر انتخاب تابه مناسب است. برای درست کردن پیتزا بدون فر به یک تابه چدنی احتیاج دارید. ماهیتابه‌هایی که کف و دیواره نازک دارند برای درست کردن پیتزا مناسب نیستند چون زود حرارت را منتقل می‌کنند و خمیر پیتزا به سرعت می‌سوزد. برای پخت پیتزا ماهیتابه‌ای که انتخاب می‌کنید باید این توانایی را داشته باشد که هنگام پخت، حرارت را به طور یکنواخت و ملایم در غذا توزیع کند تا کیفیت خمیر پیتزا حفظ شود.

دقت داشته باشید که برای درست کردن خمیر این پیتزا از خمیر مایه استفاده می‌کنیم و خمیر نیاز به استراحت دارد. مواد روی پیتزا را می‌توانید بسته به ذائقه خود تغییر دهید تا کم و زیاد کنید. شما می‌توانید از سس پیتزا که در این مقاله آموزش داده شده است برای تهیه پیتزا تابه ای استفاده کنید. همچنین به جای سس پیتزای خانگی می‌توانید از سس کچاپ هم استفاده کنید.

طرز تهیه پیتزا بدون فر

پیتزا یکی از غذاهای خوشمزه است که تقریبا همه طعم آن را دوست دارند. ترکیب طعم نان برشته، پنیر پیتزا آب شده و سس گوجه فرنگی باعث همه به این غذای ایتالیایی علاقه‌مند باشند. اکثر دستورهای پخت پیتزا به فر احتیاج دارند ولی امروز ما طرز تهیه پیتزا بدون فر یا پیتزا تابه ای را به شما آموزش خواهیم داد که به فر نیاز ندارد و به اندازه پیتزاهای رستورانی لذیذ و خوشمزه است.
  • زمان آماده سازی 1 ساعت
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت 20 دقیقه
  • تعداد 2 نفر

 

مواد لازم

  • 2 پیمانه آرد
  • 2 قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1 پیمانه شیر ولرم
  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • سوسیس پپرونی به مقدار لازم
  • 1 پیمانه پنیر پیتزا
  • ¼ عدد فلفل دلمه ای
  • ¼ عدد پیاز قرمز
  • آویشن، فلفل و پودر چیلی
  • زیتون سیاه به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر خمیر مایه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • شیر را در چند مرحله به مواد خشک اضافه کنید و با دست ورز بدهید تا مواد خمیری شکل و منسجم شوند.
  • خمیر را برای 6 الی 8 دقیقه ورز بدهید.
  • سپس روغن را اضافه کنید و باز خمیر را ورز بدهید تا نرم و لطیف شود و روغن را جذب کند.
  • با دست خمیر را به صورت گرد در بیاورید و کمی روغن روی سطح خمیر بمالید.
  • روی کاسه را با سلفون بپوشانید و خمیر را در یک محیط گرم برای 1 ساعت قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
  • بعد از گذشت یک ساعت روی خمیر را باز کنید و برای دو دقیقه خمیر را ورز بدهید.
  • این مقدار خمیر برای دو عدد پیتزای متوسط کافی است.
  • خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را درون یک ماهیتابه چدنی که کف آن را با دو قطره روغن چرب کرده اید پهن کنید.
  • برای پهن کردن خمیر به ابزار خاصی نیاز ندارید و می‌توانید با کف دست خمیر را به صورت یکدست کف ماهیتابه پهن کنید.
  • سپس روی خمیر با چنگال سوراخ‌هایی ایجاد کنید.
  • ماهیتابه را برای 8 الی 10 دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا یک طرف خمیر کمی طلایی شود و بپزد. سپس خمیر را برگردانید.
  • روی خمیر را با یک لایه سس کچاپ یا سس پیتزا که قبلا آماده کرده‌اید بپوشانید.
  • روی سس کمی پنیر پیتزا بپاشید و سوسیس‌های حلقه حلقه شده را روی آن بچینید.
  • فلفل دلمه‌ای و پیاز را هم خرد کنید و روی خمیر پیتزا بریزید.
  • یک لایه دیگر پنیر پیتزا روی مواد بریزید.
  • کمی زیتون سیاه خرد شده روی مواد بریزید.
  • کمی آویشن، پودر چیلی و فلفل سیاه روی مواد بریزید.
  • در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید پیتزا با حرارت ملایم برای 15 الی 20 دقیقه بپزد.
  • حتما بعد از 10 دقیقه خمیر را چک کنید تا نسوزد.
  • بعد از برشته شدن خمیر پیتزا، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود، سپس پیتزا را برش بزنید و سرو کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!