فوت و فنهای پخت املت سبزیجات
برای تهیه املت سبزیجات میتوان از مواد دیگری مانند فلفل سبز و همچنین قارچ خرد شده هم استفاده کرد. که میتوانید آن را به مخلوط اضافه کنید.
اگر تمایل دارید تا طعم سبزیجات را زیر دندان حس کنید، میتوانید سبزیجات موجود در این املت را خیلی خرد نکنید. البته این موضوع به ذائقه شما بستگی خواهد داشت.
ریحان یک سبزی خوش عطر است که در تابستان به وفور پیدا میشود میتوانید آن را خرد کرده و جایگزین هر یک از سبزیجاتی که در این دستور پخت به آن اشاره کردیم بکنید.
طرز تهیه املت سبزیجات
املت انواع مختلفی دارد که شاید ما بیشتر املت گوجه فرنگی را بشناسیم اما در این مقاله قصد داریم طرز تهیه املت سبزیجات را به شما آموزش دهیم.
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 15 دقیقه
- زمان کل 30 دقیقه
- تعداد 2 نفر
مواد لازم
- 2 عدد تخم مرغ
- ½ پیمانه جعفری
- ½ پیمانه اسفناج
- 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
- 2 قاشق غذاخوری پیازچه
- 1 عدد پیاز
- روغن به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
- ابتدا تخم مرغها را درون یک کاسه شکسته و به اندازه یک قاشق غذاخوری به آن آب اضافه کنید و هم بزنید.
- تابه نچسب را بر روی حرارت ملایم قرار داده و تابه را با روغن (ترجیحا روغن زیتون) چرب کنید.
- مخلوط تخم مرغ را داخل تابه ریخته و سپس باقی سبزیجات (که از ابتدا به خوبی خرد شده بودند) را درون تابه بریزید.
- هنگامی که املت به طور کامل پخت میتوانید آن را با گوجه فرنگی و زیتون سرو کنید و روی آن پنیر پارمسان رنده شده بریزید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com