فوت و فنهای پخت چیز برگر
اضافه کردن تخم مرغ و آرد سوخاری یا آرد سفید برای افزایش چسبندگی و یکپارچه شده گوشت انجام میشود. اما باید توجه داشته باشید که استفاده زیاد آرد باعث خشک شدن چیز برگر میشود و نباید در استفاده آن زیاده روی کرد.
انواع مختلفی از سس برای تهیه چیز برگر وجود دارد، اما خوردن این غذا با سس کچاپ، سس باربیکیو از همه دلچسبتر خواهد بود، کافیست امتحان کنید.
طرز تهیه چیز برگر
چیزبرگر، همبرگری است که روی آن پنیر قرار دارد. بعد از اینکه همبرگر کاملا پخت پنیر را روی گوشت قرار میدهند تا با آب شدن بر روی همه سطوح گوشت پخش شود.
- زمان آماده سازی 1 ساعت
- زمان پخت 30 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت 30 دقیقه
- تعداد 3 نفر
مواد لازم
- 500 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 2 حبه سیر(دلخواه)
- پنیر چدار ورقهای به مقدار لازم
- 1 عدد تخم مرغ
- آرد سوخاری یا آرد سفید به مقدار لازم
- نان همبرگر به تعداد لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
- ابتدا پیاز و حبه سیر را رنده کنید، آب پیاز و سیر را بگیرید و آن را درون ظرفی که گوشت چرخ کرده، تخم مرغ قرار دارند بریزید.
- حالا مواد را باهم مخلوط کرده و آن را کمی ورز دهید، سپس نمک و فلفل و آرد را اضافه کرده و دوباره کمی ورز دهید. ورز دادن را تا زمانی که مواد به صورت منسجم و یکدست بشوند ادامه دهید.
- تا زمانی که بتوانید آن را شکل دهید، میتوانید آرد به چیز برگر اضافه کنید، البته توجه داشته باشید که مصرف زیاد آرد باعث خشک شدن چیز برگر میشود.
- حالا چیز برگرها را با دست به صورت دایرهای در بیاورید، چیزبرگرها را داخل ظرف گذاشته و روی آن را با نایلون فیزر بپوشانید و به مدت 1 تا 2 آن را داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم برود.
- حالا تابه را با کمی روغن چرب کنید. توصیه میشود از تابه گریل برای این کار استفاده کنید تا مواد به خوبی سرخ و پخته شوند.
- هنگامی که دو طرف گوشتها سرخ شد، ورقههای پنیر چدار را بر روی چیز برگر قرار دهید تا با حرارت آب شود.
- حالا درون نانهای همبرگری را خالی کرده و کاهو، خیارشور، گوجه فرنگی را داخل آن قرار داده و در نهایت چیز برگر را درون نان قرار دهید.
- با اضافه کردن انواع سس، به خصوص سس گوجه فرنگی یا باربیکیو میتوانید این ساندویچ را سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com