فوت و فنهای تهیه پنینی
پنینی جزو ساندویچ هایی است که حتما باید به صورت گرم و پرس شده سرو شود. اگر ساندیوچ ساز برای تهیه ساندویچها را کف تابه بچینید و یک در قابلمه تخت و داغ را خیلی محکم روی آنها فشار دهید تا به اندازه کافی پرس شوند. همچنین میتوانید این غذا را با نان باگت نازک هم درست کنید، هرچند ظاهر این ساندیوچ با نان تست بسیار زیباتر خواهد بود.
مواد داخل پنینی، نباید چرب یا آبدار باشند، در غیر این صورت ساندویچ شل میشود و طعم و ظاهر مطلوبی پیدا نمیکند. همچنین اگر میخواهید ساندویچهایی ترد و طلایی داشته باشید، میتوانید قبل از پرس کردن روی آنها کمی کره بزنید. اگر تمایل به پنینی تردتر دارند، باید انواع سس یا پنیرهای مورد نظر خود را فقط دور نان بمالند و تمام سطح پایینی نان را آغشته به سس نکنند.
طرز تهیه پنینی
پَنینی یک ساندویچ درست شده با نان ایتالیایی است که معمولا به صورت برشته یا تست شده و به شکل گرم، سرو میشود. در بسیاری از کشورهای انگلیسی زبان، پانینی محدود به نان خاصی نیست و با نانهای مختلفی تهیه میشود.
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان پخت 45 دقیقه
زمان کل 1 ساعت
تعداد 2 نفر
مواد لازم
- نان تست به مقدار لازم
- 400 گرم گوشت سینه مرغ
- 5 عدد قارچ خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری سس مایونز
- 100 گرم پنیر پیتزا یا موزارلا
- پودر سیر به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن و آویشن به مقدار لازم
دستور العمل
- ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و با فلفل، نمک و پودر سیر مخلوط میکنیم.
- حالا تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم.
- تکههای مرغ را درون روغن ریخته و شروع به تفت دادن آن میکنیم تا مرغها طلایی رنگ شوند.
- حالا قارچ و آویشن را اضافه کرده و مجددا تفت دادن را شروع میکنیم تا قارچها نرم شده و آب بیاندازند.
- هم اکنون ماده اولیه ساندویچ شما آماده است، حالا به مرحله بعد خواهیم رفت.
- لایه بعدی، مخلوط مرغ که درون ماهیتابه قرار دارد را ریحته و مجدد مقدار کمی پنیر اضافه میکنیم.
- یک تابه گریل را داغ کرده و نان را بدون روغن روی آن میگذاریم، یک تابه یا قابله سنگین را روی نان گذاشته تا پرس شود.
- بعد از 2 تا 3 دقیقه ساندویچ را برگردانده و طرف دیگر را حدود 2 دقیقه گریل میکنیم.
- این ساندویچ را میتوانید با سالاد و یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. نوش جان.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com