فوتوفنهای تهیه حریره بادام
این غذای مقوی یکی از انواع غذای کودک است که برای سنین سنین 4 تا 6 ماهگی مورد استفاده قرار میگیرد البته افراد مسن و سرماه خورده نیز از این غذای کمکی استفاده میکنند به همین دلیل باید میزان شکر موجود در دستور پخت را مدنظر قرار دهید و تا حد امکان آن را کم شیرین درست کنید.
اگر نمیخواهید برای پودر کردن بادام از غذاساز یا چرخ گوشت استفاده کنید، میتوانید بادامهای پوست کنده را به کمک رنده ریز، رنده کنید و در ادامه مطابق دستور مشخص شده عمل کنید.
طرز تهیه حریره بادام
حَریره نوعی غذای کمقوام است که با پختن غلات یا مغزها در آب یا شیر تهیه میشود و حریره را معمولا یک گونه یا ترکیبی از حبوبات یا بادام با آب یا شیر میپزند. در طب سنتی ایران حریره بادام را طبیعت گرم و تر، بسیار زود هضم و برای کودکان شیرخوار و افراد مسن مناسب معرفی میکنند و جهت پوکی استخوان، نرمی استخوان و رشد استخوان نیز مفید است.
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 20 دقیقه
- زمان کل 35 دقیقه
- تعداد 1 نفر
مواد لازم
- 6 عدد بادام
- ½ پیمانه شیر
- 2 قاشق غذاخوری آرد برنج
- 1 قاشق غذاخوری شکر
دستور العمل
- روی بادام را آب جوش ریخته و پوست آنها را فوری میکنیم.
- بادامها را با رنده ریز رنده کنید.
- بادام را به شیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. سپس آرد برنج را اضافه کنید و مرتب مخلوط کنید. سپس شکر را نیز اضافه کنید.
- مخلوط را مرتب هم میزنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود و بعد از روی حرارت برمیداریم و در ظرف میکشیم و بعد از سرد شدن میل میکنیم.
- از آنجایی که حریره بادام برای افراد مریض و یا کودکان در سنین پایین است هرچقدر میزان شکر آن کمتر باشد بهتر است.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com