خورشت به (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت‌و‌فن‌های تهیه خورشت به

خورشت به نباید زیاد له شود. و معمولا این خورشت به صورت کم آب سرو می‌شود دقیقه مانند خورشت بادمجان. باتوجه به، وجود میوه به که شیر است به آن مقداری لیمو امانی و یا آلو خورشتی اضافه می‌کنند تا شیرین بود خورشت را کمتر کنند.

چنانچه آلو خورشتی شما هم شیرین بود، هیچ مشکلی نیست کافیست در مراحل پایانی تهیه این غذا یک عدد لیموی تازه در آن بچکانید. همچنین اگر آلوها سفت بودند آن‌ها را به مدت 1 تا 2 ساعت در یک ظرف خیس کنید تا نرم‌تر شوند.

طرز تهیه خورشت به

خورش به یکی از انواع خورشت‌های ایرانی است که نحوه پخت آن بسیار به قیمه شبیه است و به جای سیب زمینی از میوه به برای تهیه آن استفاده می‌شود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت به را به شما آموزش دهیم.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 2 ساعت 30 دقیقه
  • زمان کل 3 ساعت
  • تعداد 4 نفر

 

مواد لازم

  • 4 عدد میوه به
  • 1.5 پیمانه لپه
  • 2 عدد پیاز
  • 250 گرم گوشت خورشتی
  • لیمو عمانی یا آلو خورشتی به مقدار لازم
  • رب، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • لپه را به مدت 24 ساعت خیس کنید؛ ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و تفت می‌دهیم، پس از اینکه کمی طلایی شد گوشت و زردچوبه را اضافه کرده و تفت می‌دهیم.
  • برای اینکه طعم غذا بهتر باشد توصیه می‌کنیم که لپه را در ظرف دیگری حدود ده دقیقه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و دوباره تفت دهید تا خامی رب نیز گرفته شود.
  • کمی زردچوبه اضافه می‌کنیم و در نهایت مواد فوق را به مواد گوشتی اضافه می‌کنیم و به را نیز مربعی خرد کرده و اضافه می‌کنیم.
  • در نهایت به خورشت به آب جوشیده از کتری اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا خوب بپزد.
  • پس از پخته شدن گوشت، نمک و لیمو عمانی و یا آلو خورشتی را اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا خورشت جابیافتد.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!