فوتوفنهای تهیه اشکنه
اگر در منزل سیب زمینی نداشتید، میتوانید این غذا را بدون آن نیز تهیه کنید. که در واقع یکی از انواع اشکنه به حساب میآید و طعم و مزه خوبی هم دارد.
اشکنه یک غذای گیاهی به حساب میآید اما برخی تمایل دارند به آن گوشت چرخ کرده و یا مرغ اضافه کنند که این مساله به ذائقه و روش پخت شما بستگی دارد.
طرز تهیه اشکنه
اِشْکِنه یکی از خوراکهای ایرانی است که به صورت معمول با نان میل میشود. این خوراک تاریخچهای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت شدهاست. هماکنون نیز در میان مردم مشهد و دیگر شهرهای خراسان طرفدار زیادی دارد.
- زمان آماده سازی 20 دقیقه
- زمان پخت 40 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت
- تعداد 3 نفر
مواد لازم
- 3 تا 4 عدد تخم مرغ
- ½ پیمانه روغن
- 2 تا 3 عدد پیاز
- 2 تا 3 عدد سیب زمینی
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 1 قاشق سوپخوری شنبلیله
- 1 قاشق مرباخوری زردچوبه
- 2 قاشق سوپخوری آرد
دستور العمل
- پیاز را خرد کرده و با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلایی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم.
- حالا به تعداد هر نفر دو عدد سیب زمینی کوچک خورد شده را اضافه میکنیم (سیب زمینی را نگینی خرد کنید)
- در صورت مصرف زردچوبه آن را اضافه میکنیم، بعد چهار لیوان آب داخل آن میریزیم و میگذاریم مایه چند جوش بزند مقداری نمک و فلفل به آن میزنیم. و اجازه میدهیم تا سیب زمینیها بپزد، پخت سیب زمینی حدود سی دقیقه زمان نیاز دارد.
- تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کمکم در مایه اشکنه میریزیم، مرتب به هم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از چند جوش اشکنه را در ظرف میکشیم.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com