مربای هویج (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت‌و‌فن‌های تهیه مربای هویج

برای اینکه مربای هویچ ما شفاف و براق باشد بهتر است از قابلمه لعابی برای تهیه مربا استفاده کنید و هنگام هم زدن نیز فقط از قاشق چوبی استفاده کنید تا مربایی خوشرنگ داشته باشید.

یکی از دلایلی که باعث می‌شود مربای هویج کپک بزند، این است که به خوبی نپخته باشد و یا میزان شکر مصرف شده در آن کمتر از مقداری باشد که در دستور پخت به آن اشاره شده است.

برای جلوگیری از شکرک زدن مربای هویج آن را روی حرارت کم قرار دهید تا مربا کاملا بپزد. شکرک زدن به خاطر زیاد جوشیدن یا شیرینی کم است که باید باز دوباره به مدت ۵ دقیقه با مقداری آب و آبلیمو آن را روی حرارت گذاشته و اجازه بدهیم تا جوش بیاید.

طرز تهیه مربای هویج

مربای هویج یکی از پر مصرف‌ترین انواع مربا در میان خانوارهای ایرانی است. شاید به جرات بتوان گفت در کنار مربای توت فرنگی و مربای آلبالو در سر سفره بسیاری از ما ایرانی‌ها پیدا می‌شود.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 2 ساعت
  • زمان کل 2 ساعت 30 دقیقه

 

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم هویج
  • 1 کیلوگرم شکر
  • 3 غذاخوری گلاب
  • 2 غذاخوری آبلیمو
  • خلال بادام و خلال پسته برای تزئین (دلخواه)

دستور العمل‌

  • هویج‌ها را شسته و به صورت خلالی خرد کنید و در صورتی که حوصله انجام این کار را ندارید می‌توانید هویج‌ها را رنده درشت کنید.
  • حالا هویج‌ها را درون یک قابلمه لعابی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا هویج‌ها کمی بپزند و رنگ آن‌ها تغییر کند.
  • شکر، آبلیمو و گلاب را به هویج‌ها اضافه کرده و اجازه دهید به مدت دو ساعت این مخلوط با حرارت ملایم بپزد.
  • می‌توانید در آخرین دقایق پخت مربای هویج مقدار کمی خلال بادام به مربا اضافه کنید و بعد از چند جوش مربا را از روی گاز بردارید.
  • مربای شما هم اکنون آماده است و می‌توانید آن را در یک ظرف شیشه‌ای بریزید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!