نکات طرز تهیه مربای آلبالو
بهتر است از آلبالوهای خیلی رسیده، تیره رنگ و نرم برای درست کردن مربا استفاده نکنید. برای گرفتن هسته آلبالو میتوانید از یک چاقوی تیز، گیره کاغذ یا دستگاه هسته گیر استفاده کنید. دقت داشته باشید قاشقی که با آن مربا را هم میزنید یا شیشهای که قرار است مربا را داخل آن نگهداری کنید تمیز و خشک باشند تا مربا کپک نزند.
بسیاری از افراد برای درست کردن مربای آلبالو از آلبالوهای ترش استفاده میکنند چون شیرین کردن آنها کار آسانی است. علاوه بر این، حتی وقتی آلبالو ترش را شیرین میکنید، طعم ترش و لذیذ آن کمی باقی میماند. یادتان باشد که اگر قصد دارید برای درست کردن مربای خود از آلبالوها شیرین استفاده کنید، باید مقدار شکری که مصرف میکنید را تا حد امکان کاهش بدهید.
دلیل کپک زدن مربای آلبالو
یکی از دلایل کپک زدن مربای توت آلبالو کثیف بودن ظرف مربا و یا قاشقی است که شما با آن مربا را هم میزنید. اگر آلبالوها خشک نشده باشند، یا زمان پخت مربا نیز کم باشد ممکن است مربا بعد از مدتی کپک بزند.
دلیل شکرک زدن مربای آلبالو
اگر مربا بیش از حد غلیظ شده باشد یا میزان شکر آن به نسبت آلبالو زیاد باشد، ممکن است مربا شکرک بزند.
طرز تهیه مربای آلبالو
- زمان آماده سازی 1 ساعت
- زمان پخت 2 ساعت
- زمان کل 3 ساعت
مواد لازم
- 1 کیلوگرم شکر
- 1 کیلوگرم آلبالو
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
- وانیل (اختیاری)
دستور العمل
- در ابتدا آلبالوها را زیر شیر آب خوب بشویید. قبل از هر کاری باید هرگونه گرد و خاک و میکروب را از سطح آلبالوها پاک کنید تا وقتی هسته آنها را جدا میکنید، گل و لای به داخل آلبالو وارد نشود.
- بعد از اینکه ساقه آلبالوها را از آنها جدا کردید، وقت آن میرسد که هسته آلبالوها را نیز جدا کنید. دانه دانه آلبالوها را داخل دستگاه هستهگیر قرار بدهید و هستهها را جدا کنید.
- آلبالوها و شکر لایه لایه داخل یک قابلمه فلزی و عمیق بریزید.
- حالا قابلمه را برای 7 الی 8 ساعت درون یخچال قرار دهید تا آلبالوها آب بیاندازند.
- بعد از گذشت این زمان آلبالوها را از یخچال خارج کنید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا آرام به جوش بیایند.
- تا زمانی که شهد مربا قوام نیامده باید با دمای ملایم روی شعله بماند. بعد از اینکه مربا به غلظت دلخواه شما رسید، آن را از روی شعله بردارید و بعد از خنک شدن داخل شیشه بریزید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com