آیا میتوان مربا را با انجیر خشک تهیه کرد؟
پاسخ بلی است. برای پخت مربای انجیر خشک، ابتدا انجیرها را بشویید سپس آن را به مدت 3 تا 5 ساعت درون آب قرار دهید تا نرم شوند. سایر مراحل را میتوانید مطابق دستور پخت مربای انجیر تازه ادامه دهید.
نکات پخت مربا انجیر
انجیری که برای تهیه مربا انتخاب میکنید بسیار مهم است؛ توصیه اکید ما استفاده از انجیر زرد، و در اندازههای ریز و متوسط است تا مربا را به صورت درسته داشته باشید. البته میتوانید مربا را با انجیر بزرگ تهیه کرده و در انتها آن را با گوشت کوب برقی و یا مخلوط کن میکس کرده و به صورت مارمالاد در بیاورید.
بسیاری فکر میکنند که باید دم انجیر را قبل از پخت جدا کرد، پیشنهاد من این است که آن را جدا نکنید. انجیر با دم و به صورت درسته ظاهر بسیار زیباتری دارد، اما انتخاب با شما خواهد بود که کدام مدل را برمیگزینید.
هنگام تهیه شربت مربا حتما کفی که هنگام جوشیدن آب و شکر به وجود میآید را بگیرید تا ظاهر مربای انجیر، زیبا و شفاف باشد. همچنین توصیه میشود شعله گاز در طبخ مربا کم باشد تا مربا به آرامی بپزد.
طرز تهیه مربای انجیر
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 1 ساعت
- زمان کل 1 ساعت 15 دقیقه
مواد لازم
- 2 کیلوگرم انجیر ریز
- 2.5 الی 3 کیلوگرم شکر
- 1.5 قاشق چایخوری جوهر لیمو
- دانه هل به مقدار لازم
- 12 تا 14 لیوان آب
دستور العمل
- هنگام خرید توجه داشته باشید که حتما انجیرها ریز و یک دست باشند.
- حالا انجیرها را به مدت 10 دقیقه در یک ظرف خیس کرده و به خوبی بشویید.
- سپس شکر و آب را درون یک قابلمه لعابی ریخته و روی حرارت گاز قرار دهید.
- حتما کف تشکیل شده بر روی شربت را بگیرید؛ هنگامی که شربت شروع به جوشیدن کرد زیر گاز را کم کرده و انجیرها را کمکم به شربت اضافه کنید.
- هنگامی که انجیرها شفاف و شیشهای شدند، جوهر لیمو را به مربا اضافه میکنیم.
- غلظت شربت مربا، باید شبیه به عسل باشد بنابراین اجازه دهید مربا و شربت به خوبی جا بیافتد.
- اگر شربت غلیظ باشد و مقدار شکم کم نباشد مربا کپک نخواهد زد.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com