ترشی لبو (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن تهیه ترشی لبو

برای نگهداری انواع ترشی، بهتر است از یک ظرف شیشه‌ای کاملا تمیز و خشک استفاده کنید در غیر اینصورت ترشی شما کپک خواهد زد و طعم ترشی عوض خواهد شد.

مدت زمانی که طول می‌کشد تا این ترشی آماده مصرف شود 7 روز است، در این مدت درب ظرف ترشی را به هیچ وجه باز نکنید تا هوا وارد آن نشود و باعث کپک زدن و خراب شدن آن نشود.

طرز تهیه ترشی لبو

ترشی به عنوان یکی از مهمترین چاشنی‌هاست. معمولا ما ایرانی‌ها هر سال در پاییز و زمستان اقدام به تهیه انواع ترشی می‌پردازیم.
  • زمان آماده سازی 20 دقیقه
  • زمان پخت 40 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت

 

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم چغندر قرمز
  • 2 پیمانه سرکه
  • 2 پیمانه آب لبو
  • نمک به مقدار لازم
  • 2 قاشق غذاخوری شکر (دلخواه)

دستور العمل‌

  • ابتدا چغندر (لبوها) را خوب بشویید، سپس آن‌ها را درون یک قابلمه پر از آب قرار داده و روی حرارت بگذارید تا بپزد.
  • البته توجه داشته باشید که لبویی که در این ترشی تهیه می‌شود نباید خیلی پخته شود و زیر دندان حس شود.
  • بعد از اینکه به اندازه مدنظرتان پخت، اجازه دهید لبوها خنک شوند و سپس به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.
  • نمک و سرکه را به لبوها اضافه کرده و کمی بجوشانید تا طعم لبو عوض شود.
  • حالا لبوها را درون ظرف شیشه‌ای ریخته و آبی که درون ظرف وجود داشته را توی شیشه بریزید تا روی لبوها را بگیرید.
  • درب ظرف را ببندید و اجازه ندهید تا هوا وارد آن شود.
  • هفت روز بعد ترشی شما آماده خوردن است!

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!