فوت و فن تهیه ترشی لبو
برای نگهداری انواع ترشی، بهتر است از یک ظرف شیشهای کاملا تمیز و خشک استفاده کنید در غیر اینصورت ترشی شما کپک خواهد زد و طعم ترشی عوض خواهد شد.
مدت زمانی که طول میکشد تا این ترشی آماده مصرف شود 7 روز است، در این مدت درب ظرف ترشی را به هیچ وجه باز نکنید تا هوا وارد آن نشود و باعث کپک زدن و خراب شدن آن نشود.
طرز تهیه ترشی لبو
ترشی به عنوان یکی از مهمترین چاشنیهاست. معمولا ما ایرانیها هر سال در پاییز و زمستان اقدام به تهیه انواع ترشی میپردازیم.
- زمان آماده سازی 20 دقیقه
- زمان پخت 40 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت
مواد لازم
- 1 کیلوگرم چغندر قرمز
- 2 پیمانه سرکه
- 2 پیمانه آب لبو
- نمک به مقدار لازم
- 2 قاشق غذاخوری شکر (دلخواه)
دستور العمل
- ابتدا چغندر (لبوها) را خوب بشویید، سپس آنها را درون یک قابلمه پر از آب قرار داده و روی حرارت بگذارید تا بپزد.
- البته توجه داشته باشید که لبویی که در این ترشی تهیه میشود نباید خیلی پخته شود و زیر دندان حس شود.
- بعد از اینکه به اندازه مدنظرتان پخت، اجازه دهید لبوها خنک شوند و سپس به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.
- نمک و سرکه را به لبوها اضافه کرده و کمی بجوشانید تا طعم لبو عوض شود.
- حالا لبوها را درون ظرف شیشهای ریخته و آبی که درون ظرف وجود داشته را توی شیشه بریزید تا روی لبوها را بگیرید.
- درب ظرف را ببندید و اجازه ندهید تا هوا وارد آن شود.
- هفت روز بعد ترشی شما آماده خوردن است!
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com