نکات مهم در انداختن ترشی انبه
بسیاری از بندرعباسیها دوست دارند از انبه درسته ترشی بیندازند. آنان با چاقو چهار برش به انبه میزنند، بهصورتیکه به عمق برشها به هستهی انبه برسد، اما انبه را جدا نمیکنند. پس از جاافتادن ترشی، هستهی انبه هم تلخی و سفتی خود را از دست میدهد و طعم بسیار دلچسبی دارد. این نوع ترشی انبه جنوبی طعمی و شکلی خاصتر دارد.
معمولا این ترشی را با انبهها نرسیده و سبز درست میکنند اما اگر فصل خرید این نوع از انبه را از دست دادهاید اصلا نگران نباشید میتوانید به سراغ انبههای کمتر رسیده شده بروید و از آنها برای تهیه ترشی استفاده کنید.
طرز تهیه ترشی انبه
اگر از هواداران غذاهای تند و تیز جنوبی باشید حتما در کنار غذاها از چاشنیهای این بخش از ایران عزیزمان استفاده کردهاید. ترشی انبه یکی از خوشمزههاست! من عاشق خوردن انواع ترشی هستم و با رسیدن فصل پاییز و زمستان برای تهیه ترشی لحظه شماری میکنم.
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان کل 30 دقیقه
مواد لازم
- 4 عدد انبه پوست کنده و خرد شده
- 2.5 پیمانه سرکه سفید
- 5 قاشق غذاخوری سس تمرهندی
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 5 عدد فلفل قرمز خشک شده
- 1 قاشق چایخوری گلپر
- 1 قاشق چایخوری سیاهدانه
- 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری نمک
دستور العمل
- انبهها را چهار قسمت تقسیم کنید. هسته را جدا کنید و سپس قطعات را در اندازه دلخواهتان خرد کنید؛ میتوانید آنها به تکههای بزرگ تقسیم کنید یا مانند سیبزمینی آنها را خلال کنید.
- انبهها را در یک ظرف متوسط با آبلیموها مخلوط کنید.
- سرکه را در با حرارت کم بجوشانید و روی همان شعلهی کم سیر و سس تمرهندی را به سرکه اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه روی شعله بماند.
- حالا وقت اضافهکردن ادویههاست؛ اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر هم روی شعله بماند.
- در آخر انبههای خواباندهشده در آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود یک دقیقه روی حرارت بماند.
- مخلوط را در شیشهای تمیز بریزید و در آن را محکم ببندید.
- ترشی انبه جنوبی شما آماده است؛ شما از همان فردای آمادهشدن میتوانید آن را چاشنی غذای خود کنید. اگرهم اندکی صبور هستید، یک ماه صبر کنید که به طعم اصیلتر برسید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com