فوتوفنهای تهیه پیاز ترشی
نکته مهمی که در تهیه ترش یپیاز باید به آن توجه داشته باشید این است که جایی که ترشی را نگهداری میکنید باید خنک بوده و در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرد؛ در غیر اینصورت ترشی خراب خواهد شد.
دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند. زیرا رطوبت موجب کپک زدن ترشی میشود و مزه آن را تغییر خواهد داد.
ترشی پیاز معمولا بین 10 تا 30 روز آماده میشود. این بازه زمانی تقریبی است و به نوع پیاز و همچنین سرکه شما بستگی خواهد داشت.
پیاز ترشی قرمز را چطور درست کنم؟
برای تهیه ترشی پیاز بنفش میتوانید از پیازهای قرمز یا بنفش ریز استفاده کنید. البته در این روش چند عدد لبوی ریز هم به ترشی میتوان اضافه کرد. لبوها باید خام بوده و بین پیازها ریخته شوند. به این ترشی پیاز و لبو ، ترشی پیاز قرمز هم گفته میشود.
برای قرمز شدن رنگ ترشی میتوانید از کلم قرمز هم استفاده کنید. برای این کار میتوانید آن ها را با نصف پیمانه آب بجوشانید و بعد به ترشی اضافه کنید. یا به صورت خام در ترشی بریزید.
طرز تهیه پیاز ترشی
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان کل 30 دقیقه
مواد لازم
- 1 کیلوگرم پیاز ریز قرمز یا سفید
- ½ کیلوگرم نعناع تازه یا یا 2 تا 3 قاشق نعناع خشک
- 200 گرم سیر
- سرکه به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
دستور العمل
- نعناع را به دقت تمیز میکنیم و میشوییم و خشک میکنیم، بعد سیر را پوست گرفته و آماده میکنیم.
- شیشه مناسبی را انتخاب میکنیم و یکی دو ردیف پیاز پوست گرفته، تمیز و شسته که خشک هم شده باشد را به همراه تعدادی سیر و نعناع خرد کرده (یا نعناع خشک) و کمی نمک روی آن میریزیم.
- باز مقداری پیاز و بعد نعناع و سیر و کمی نمک میریزیم و به همین ترتیب شیشه را پُر میکنیم.
- بعد روی مواد مزبور را سرکه میریزیم به طوریکه روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com