ترشی لیته بادمجان (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

ادویه ترشی لیته بادمجان چیست؟

برای اینکه این ترشی را دارای عطر و طعم بهتر کنیم از سبزیجات: نعناع و گلپر استفاده می‌کنیم که باعث افزایش کیفیت و مزه ترشی لیته خواهد شد.

 

نکات مهم در تهیه ترشی لیته بادمجان

می‌توانید به جای استفاده از چرخ گوشت یا غذاساز همه مواد را نگینی خرد کنید. در این صورت ترشی نگینی خواهید داشت. که زیر دندان بادمجان را حس خواهید کرد.

برای این که ترشی لیته بادمجان زود خراب نشود لازم است همه سبزیجات قبل از استفاده به خوبی شسته شده و خشک شوند. کمترین مقدار آب باعث خراب شدن ترشی خواهد شد.

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

لیته‌ترشی یا ترشی لیته یا لیتهٔ بادمجان یا به اختصار لیته، گفته می‌شود. این ترشی از پختن بادمجان با سرکه و له شدن (چرخ کردن) آن به همراه سیر و فلفل به دست می‌آید.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان کل 30 دقیقه

 

مواد لازم

  • 2 کیلوگرم بادمجان
  • 1 بوته سیر
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • 200 گرم فلفل سبز
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • نعناع خشک و گلپر به مقدار لازم
  • سرکه به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • بادمجان‌ها را پس از تمیز کردن تکه‌تکه کنید و در سرکه کمی بپزید، سپس در صافی ریخته و بگذارید خنک شود.
  • آن را از چرخ گوشت رد کنید. فلفل سبز و سیر را هم چرخ کنید.
  • این مواد را با ادویه جات و نمک و سرکه مخلوط کنید؛ میزان غلظت آن را با سرکه اندازه گیری کنید.
  • سپس آن را درون شیشه ریخته و در جای خنگ نگهداری کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!