فوت و فن پخت دسر کابلر هلو
برای درست کردن کابلر هلو از هلوهای رسیده استفاده کنید. گرفتن پوست هلو الزامی نیست ولی برخی از افراد بافت پوست هلو را دوست ندارند به همین دلیل بهتر است پوست هلو جدا شود. بعد از جدا کردن پوست هلو آنها را اسلایس کنید. اسلایسهای هلو نه باید خیلی بزرگ باشند و نه خیلی نازک. کابلر را در ظروف سرامیکی مخصوص فر، پیرکس یا رمکین درست میکنند. دسر کابلر را معمولا با 1 اسکوپ بستنی سرو میکنند.
طرز تهیه کابلر هلو
کابلر نوعی دسر است که با میوههای تازه برش زده شده و یک خمیر نازک و بیسکویتی درست میشود. برای درست کردن کابلر از میوههای مثل هلو، سیب، گلابی و انواع توت و بلوبری استفاده میشود.
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 45 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت
- تعداد 6 نفر
مواد لازم
- 6 عدد هلوی بزرگ
- 100 گرم کره
- 50 گرم شکر قهوه ای
- 50 گرم شکر سفید
- 120 گرم آرد
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ½ قاشق چایخوری دارچین
- ¾ لیوان شیر پرچرب
- بستنی وانیلی به مقدار لازم
دستور العمل
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- کره را داخل ظرفی که میخواهید کابلر را درون آن بپزید قرار دهید و ظرف را درون فر بگذارید تا کره آب شود و رنگ آن قهوهای روشن شود.
- یک ظرف 20X30 سانتی متری برای پخت این کابلر هلو مناسب است.
- پوست و هسته هلوها را جدا کنید و به قطعات کوچک اسلایس کنید.
- هلوها را درون یک ماهیتابه بریزید و شکر قهوهای و شکر سفید را به آن اضافه کنید.
- ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که شکر حل شود. این کار حدود 3 الی 5 دقیقه طول میکشد.
- سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
- در یک کاسه بزرگ آرد، نمک، بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید.
- سپس شیر را اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- ظرف کابلر را که درون فر گذاشته بودید بیرون بیاورید.
- خمیر را کف ظرف پخش کنید.
- سپس هلوها را روی خمیر و کره پخش کنید.
- بین هلوها کمی فضا بگذارید تا خمیر هنگام پخت پف کند و روی میوهها را بگیرد.
- ظرف را درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد برای 40 الی 45 دقیقه قرار دهید تا خمیر پف کند و روی میوهها را بگیرد و روی آن طلایی – قهوهای شود.
- سپس ظرف را از فر بیرون بیاورید و برای 10 دقیقه اجازه دهید از حرارت بیافتد.
- کابلر را معمولا گرم و با یک اسکوپ بستنی سرو میکنند.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com