کرم بروله چیست؟
کرم بروله که فرانسویها به آن دسر کرم سوخته هم میگویند از جمله دسرهای خامهای قدیمی فرانسوی است. کرم بروله یک دسر بر پایه کاستارد است که با یک لایه شکر کاراملی شده پوشیده شده است. این دسر معمولا به صورت سرد سرو میشود، گرمای حاصل از کاراملی کردن شکر روی کرم بروله قسمت بالایی کاستارد را گرم میکند، درحالیکه بقیه قسمتهای این دسر سرد هستند. کرم بروله کلاسیک با وانیل طعمدار میشود، همچنین در بعضی دستور پختها از لیمو و دارچین هم استفاده میشود.
نکات طرز تهیه کرم بروله
کرم بروله معمولا به صورت تک نفره و در ظروف رمکین سرو میشود. رامکین یا رمکین نام ظرفی سرامیکی یا پیرکس و مقاوم در برابر حرارت است که برای طبخ برخی کیکها و کرمها، سوفلهها و کرم بروله، بکار میرود.
طرز تهیه کرم بروله
کرم بروله که فرانسویها به آن دسر کرم سوخته هم میگویند از جمله دسرهای خامهای قدیمی فرانسوی است. کرم بروله یک دسر بر پایه کاستارد است که با یک لایه شکر کاراملی شده پوشیده شده است. این دسر معمولا به صورت سرد سرو میشود، گرمای حاصل از کاراملی کردن شکر روی کرم بروله قسمت بالایی کاستارد را گرم میکند، درحالیکه بقیه قسمتهای این دسر سرد هستند.
- زمان آماده سازی 20 دقیقه
- زمان پخت 40 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت
- تعداد 2 نفر
مواد لازم
- 3 عدد زرده تخم مرغ در دمای اتاق
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- ½ قاشق چایخوری وانیل
- 1 پیمانه خامه
- نوک قاشق چایخوری نمک
- آب جوش
- 2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز برای روی کرم بروله
دستور العمل
- فر را از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید تا سبک شود و رنگ کرمی پیدا کند.
- در یک قابلمه کوچک خامه و نمک را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا حبابهای ریزی در اطراف قابلمه ایجاد شود.
- دقت داشته باشید که خامه نباید بجوشد. خامه را از روی حرارت بردارید و آرام آرام به زردههای تخ مرغ اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید. دقت داشته باشید که خامه گرم را به یکباره به تخم مرغ اضافه نکنید چون گرمای آن باعث تکه تکه شدن تخم مرغ خواهد شد.
- بعد از اضافه کردن تمام خامه یک کرم کاستارد نرم خواهید داشت.
- کرم را داخل رمکینها بریزید.
- رمکینها را درون یک ظرف فر گود قرار دهید و داخل ظرف را با آب جوش پر کنید به طوری که نصف ارتفاع رمکینها را فرا بگیرد.
- ظرف را درون فر که از قبل گرم کردید قرار دهید تا برای 30 الی 40 دقیقه بپزد.
- کرم بروله باید تا زمانی داخل فر قرار بگیرد که اطراف آن سفت شده باشد ولی مرکز کرم بروله هنوز نرم باشد.
- رمکینها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه دهید برای 30 دقیقه خنک شوند. سپس برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- هنگام سرو روی هر کدام از رمکینها 1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز بریزید، سپس یک قاشق فلزی را روی حرارت خوب داغ کنید و به آرامی روی شکرها بکشید تا شکرها ذوب شوند و حالت کاراملی پیدا کنند.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com