راز تهیه رنگینک خوشمزه چیست؟
برای اینکه رنگینک خرمایی شما خوب سفت شود بهتر است بعد از تهیه آن را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید. سپس آن برش زده و آن را سرو کنید.
برخی توصیه میکنند که از آرد سبوسدار مانند آرد نان سنگک برای تهیه این دسر جنوبی استفاده کنید. این مساله به انتخاب و امکان دسترسی شما به آرد سنگک بستگی دارد.
برخی برای اینکه این دسر ترد تر شود، گردو را نیز به صورت مجزا تفت میدهند. من خودم این کار را یک بار امتحان کردم و طعم و مزه رنگینک را به طرز قابل قبولی بهتر کرد. البته هیچ اجباری در کار نیست.
طرز تهیه رنگینک
رنگینک نام نوعی شیرینی مناطق جنوب ایران مانند: فارس، بوشهر، هرمزگان و خوزستان است که با رطب یا خرما، آرد و پودر دارچین تهیه میشود.
- زمان آماده سازی 10 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- زمان کل 40 دقیقه
- تعداد 6 نفر
مواد لازم
- ⅔ پیمانه روغن جامد
- 2 پیمانه آرد سفید
- ½ قاشق چایخوری پودر هل
- 300 گرم خرما
- ⅓ پیمانه پودر قند
- 4 قاشق سوپخوری مغز گردو
- 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
- 1 قاشق سوپخوری پودر پسته
دستور العمل
- روغن جامد را روی حرارت آب کنید. آرد را در ظرف بدون سرپوش مسطحی بریزید و روغن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
- مواد را به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. سپس پودر قند، دارچین و پودر هل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- در فاصلهای که آرد داخل تابه آماده میشود، هستههای خرما را درآورید و داخل آنها یک تکه گردو بگذارید.
- آرد تفت داده شده را در ظرف مسطحی بریزید و روی آن را صاف کنید.
- خرماها را روی آن بچینید و با بقیه آرد روی خرماها را بپوشانید و بعد صاف کنید.
- کمی پودر قند و دارچین روی آن بپاشید و با پودر پسته تزئین کنید.
- بعد از سرد شدن، آن را به شکل دلخواه برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com