فوت و فنهای تهیه پاناکوتا
برای درست کردن پاناکوتا معمولا از شیر و خامه و ژلاتین استفاده میشود. مقدار استفاده از ژلاتین بسیار مهم است، ژلاتین باید در حدی استفاده شود که خامه و شیر ببندد. اگر بیش از حد ژلاتین به ترکیب خامه و شیر اضافه شود، پاناکوتا حالت لاستیکی پیدا میکند. نکته دیگر درست کردن پاناکوتا این است که زمانی که خامه را روی حرارت قرار میدهید خامه نباید بجوشد.پاناکوتا را میتوانید در ظروف رمکین درست کنید و بعد از اماده شدن درون بشقاب برگردانید. همچنین میتوانید از انواع قالبهای طرحدار سیلیکونی یا آلومینیومی هم استفاده کنید یا پاناکوتا را به صورت لیوانی سرو کنید.
طرز تهیه پاناکوتا
پاناکوتا یک دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین درست میشود. پاناکوتا در لغت به معنی خامه پخته شده میباشد. پاناکوتا را میتوانید با وانیل، قهوه و شکلات طعم دار کنید.
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- زمان کل 45 دقیقه
- تعداد 3 نفر
مواد لازم
- 200 میلیلیتر خامه صبحانه
- ⅓ پیمانه شیر
- ¼ پیمانه شکر
- ¼ قاشق چایخوری وانیل
- 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
دستور العمل
- ¼ پیمانه آب سرد درون یک کاسه بریزید و پودر ژلاتین را روی آب بپاشید.
- 10 دقیقه صبر کنید تا پودر ژلاتین درون آب به شکل اسفنجی دربیاید.
- ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم درون آب حل کنید.
- شیر را درون یک قابلمه با گنجایش مناسب بریزید و خامه را به آن اضافه کنید.
- وانیل و شکر را به مواد اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
- با همزن دستی دائما مواد را هم بزنید تا زمانی که حبابهای ریزی در کنارههای قابلمه ایجاد شود.
- دقت داشته باشید که شیر و خامه اصلا نباید به جوش بیاید. در این مرحله ژلاتین را به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.
- وقتی این حبابهای ریز روی شیر ایجاد شد حرارت را خاموش کنید.
- مواد را از یک صافی رد کنید.
- سپس پاناکوتا را درون قالب، لیوان یا ظروف رمکین بریزید و برای حداقل 4 ساعت درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
- بعد از این مدت زمان پاناکوتاها را از قالب دربیاورید و با سس شکلات یا انواع سیروپ تزیین کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com