کنافه در فر  (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

کنافه یا کونفه چیست؟

دسرهای ترکیه‌ای بخاطر طعم شیرین و شربتی که روی آن ریخته می‌شود، معروف هستند، مثل باقلوا ترکیه ای و شکرپاره. معمولا کنافه را در تمام رستوران‌های ترکیه‌ای که کباب سرو می‌کنند می‌توانید به عنوان دسر سفارش دهید و بعد از باقلوا معروف‌‌ترین شیرینی ترکیه است.  کنافه را با رشته کادایف، پنیر و پسته درست می‌کنند و معمولا روی گاز و در ظروف مخصوصی پخته می‌شود. گفته می‌شود کنافه ابتدا در شهر هاتای ترکیه درست شده است و بعد به سایر شهرهای ترکیه هم رفته است. همچنین این شیرینی در کشورهای دیگر مثل مصر و یونان و کشورهای عربی هم محبوب است.

 

نکات طرز تهیه کنافه ترکی پنیری

برای درست کردن کنافه باید از پنیر کم نمک استفاده کنید، پنیر لبنه، ماسکارپونه و پنیر ریکوتا برای این کار مناسب هستند. اگر به این پنیرها دسترسی نداشتید می‌توانید از پنیر موزارلا یا ترکیبی از پنیر موزارلا و لبنه هم استفاده کنید. قبل از درست کردن کنافه رشته‌های کادایف را با دست از هم باز کنید. کنافه را هم در فر و هم در ماهیتابه و روی گاز می‌توانید درست کنید.

 

طرز تهیه کنافه در فر 

کف و دیواره‌های ظرف پیرکس یا نچسب را که می‌خواهید کنافه را در آن درست کنید با کره چرب کنید. نصف رشته‌های کادایف را ته ظرف بچینید. با دست یا کفگیر رشته‌ها را فشار دهید تا سطح رشته‌ها صاف و فشرده شود. پنیر را روی رشته‌های کادایف بریزید. باقی‌مانده رشته‌ها را روی مواد فوق بریزید و دوباره با کف دست فشار دهید تا سطح آن‌ها هموار و یکدست شود. فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. ۳۰ تا ۳۵ دقیقه زمان برای پخت کنافه کافی است. در ۵ دقیقه پایانی پخت شعله بالایی فر را هم روشن کنید تا سطح کنافه طلایی شود. روی کنافه شربتی که آماده کرده‌اید بریزید و با پودر پسته، سرشیر یا بستنی سرو کنید.

 

طرز تهیه کنافه ترکی پنیری

کنافه یا کونفه یک دسر خوشمزه و شیرین است که در ترکیه و کشورهای عربی بسیار محبوب است. این شیرینی با رشته کادایف و پنیر درست می‌شود.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • زمان کل 45 دقیقه
  • تعداد 4 نفر

 

مواد لازم

  • 340 گرم رشته کادایف
  • 165 گرم کره
  • 200 گرم پنیر لبنه
  • 80 گرم پنیر پیتزا
  • 1 پیمانه آب
  • 100 گرم شکر
  • 1 قاشق غذاخوری گلاب
  • 1 قاشق چایخوری آبلیمو
  • ¼ فنجان پسته خرد شده

دستور العمل‌

  • در یک قابلمه شکر، آب و گلاب و آبلیمو را با هم مخلوط نمایید.
  • قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید.
  • بگذارید آب و شکر برای 5 الی 6 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
  • در یک کاسه بزرگ رشته‌های کادایف را از هم جدا کنید و کره آب شده را روی آن بریزید و مخلوط کنید تا تمام رشته‌ها به کره آغشته شوند.
  • در یک ماهیتابه با قطر 23 سانتی‌متر یک قاشق کره بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود.
  • نصف رشته‌های کادایف را کف ماهیتابه بریزید و با قاشق چوبی فشرده کنید.
  • ترکیب پنیر لبنه و پنیر موزارلا را وسط رشته‌های کادایف بریزید. دقت کنید که پنیر نباید کل رشته‌ها را پوشش دهد و یک سانتی متر از کناره‌ها باقی بگذارید.
  • بقیه رشته‌های کادایف را روی پنیر بریزید و با قاشق چوبی فشرده کنید و شکل بدهید.
  • کنافه را برای 5 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا یک طرف آن سرخ شود. به کمک یک بشقاب که روی ماهیتابه قرار می‌دهید کنافه را برگردانید تا روی دیگر آن هم سرخ شود.
  • بعد از اینکه دو روی کنافه سرخ شد حرارت را خاموش کنید.
  • شربت را روی کنافه بریزید و با پسته خرد شده و سرشیر یا بستنی تزیین کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!