ژله قهوه چیست؟
ژله قهوه سبک است و شیرینی زیادی ندارد البته شما میتوانید میزان شیرینی آن را با توجه به سلیقه خود کم و زیاد کنید. اگر به دنبال دستور یک دسر سبک و جدید برای بعد از شام میگردید این دسر میتواند انتخاب مناسبی باشد. البته دقت داشته باشید که اگر به طعم قهوه علاقه ندارید احتمالا این ژله را هم دوست نخواهید داشت. برای شیرینتر و متعادلتر کردن طعم این ژله میتوانید از خامه فرم گرفته یا پاناکوتای وانیلی هم استفاده کنید.
نکات طرز تهیه ژله قهوه
شما میتوانید از قهوههای دیگر هم برای درست کردن این دسر استفاده کنید ولی اسپرسو بهترین گزینه است. این دسر شیرینی لازم را با وجود شکر دارد ولی اگر شما دسرهای شیرینتر را دوست دارید میتوانید از خامه فرم گرفته یا حتی بستنی کنار آن استفاده کنید. این ژله را میتوانید در یک قالب مربع یا مستطیل شکل درست کنید و بعد مثل ژله خرده شیشه به شکل مکعبهای کوچک برش بزنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید یا در ظروف تک نفره بریزید و جداگانه سرو کنید.
طرز تهیه ژله قهوه
- زمان آماده سازی 10 دقیقه
- زمان پخت 1 ساعت
- زمان کل 1 ساعت 10 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 2 پیمانه قهوه دم کرده
- 4 قاشق غذاخوری قهوه
- 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
- خامه فرم گرفته
دستور العمل
- قهوه و شکر را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید.
- قابلمه را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
- بعد از به جوش آمدن قهوه و شکر حرارت را خاموش کنید.
- 2 قاشق غذاخوری را ابتدا در 8 قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید.
- مخلوط ژلاتین را به قهوه اضافه کنید و مخلوط کنید تا ژلاتین کاملا در قهوه حل شود.
- ژله را درون ظروف تک نفره یا قالب مناسب بریزید و درون یخچال قرار دهید تا ببندد.
- قبل از سرو روی ژله قهوه کمی خامه فرم گرفته بریزید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com