نکات طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی
برای درست کردن بستنی سنتی از خامه پرچرب استفاده کنید. کشدار شدن بستنی به مرغوب بودن ثعلب بستگی دارد. اگر ثعلبی که استفاده کردید خوب نباشد، بستنی شما یخ خواهد زد. همچنین اگر مقدار ثعلب را دقیق اندازه گیری نکنید نتیجه دلخواه را کسب نخواهید کرد. یکی دیگر از دلایل نبستن بستنی، میزان شکر است. اگر میزان شکر هم دقیق نباشد بستنی نمیبندد.
کالری بستنی سنتی زعفرانی چقدر است؟
بستنی سنتی زعفرانی ایرانی به ازای هر 100 گرم، 220 کالری دارد.
طرز تهیه بستنی سنتی بدون ثعلب
معمولا برای اینکه انواع بستنی را بدون ثعلب درست کنند از زرده تخم مرغ استفاده میشود. برای این کار زرده تخم مرغ را با همزن مخلوط میکنیم و کمی از شیر داغ را به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا تخم مرغ نبندد. ترکیب زرده تخم مرغ و شیر را به باقی مانده شیر اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم. دقت کنید که حرارت باید کم باشد و با قاشق سیلیکونی یا چوبی شیر را هم بزنید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مخلوط شیر و تخم مرغ کمی غلیظ شده باشد. سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را از صافی رد کنید تا اگر لختهای درون آن ایجاد شده باشد داخل بستنی نرود.
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی
- زمان آماده سازی 20 دقیقه
- زمان پخت 3 ساعت
- زمان کل 3 ساعت 20 دقیقه
- تعداد 6 نفر
مواد لازم
- ½ لیتر شیر پرچرب
- 150 گرم شکر
- 2 گرم ثعلب خالص
- 2 قاشق غذاخوری گلاب
- 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
- پسته
- 100 گرم خامه
دستور العمل
- در مرحله اول خامه را داخل کیسه نایلونی بریزید و بسیار نازک پهن کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.
- ابتدا ثعلب را با شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه بدهید بجوشد.
- بعد از اینکه شیر شروع به جوشیدن کرد، شکر و ثعلب مخلوط شده را در چند مرحله به شیر اضافه کنید.
- شیر را تا زمانی هم بزنید تا زمانی که شیر کمی غلیظ شود.
- شیر را از روی حرارت بردارید و گلاب و زعفران دم کرده را به شیر اضافه کنید.
- قابلمه شیر را درون ظرفی از یخ قرار دهید تا شیر خنک شود. بعد از خنک شدن شیر، روی قابلمه را با فویل بپوشانید و داخل فریزر قرار دهید.
- وقتی که بستنی از کنارههای ظرف شروع به گرفتن کرد بستنی را از فریزر خارج کنید و با یک قاشق آن را مخلوط کنید.
- دوباره روی بستنی را فویل بکشید و دوباره داخل فریزر قرار دهید و بستنی را دوباره برای 30 الی 40 دقیقه داخل فریزر بگذارید.
- حدودا 5 بار باید این عمل را تکرار کنید تا بستنی خوب ببندد و کشدار شود.
- در مرحله آخر خامه تکه تکه شده و خلال پسته را به بستنی اضافه کنید و بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com