وافل شکلاتی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

تفاوت وافل و پنکیک

تفاوت وافل و پنکیک مربوط به ظاهر و روش پخت آن‌ها است. پنکیک معمولا نازک‌تر است و به صورت گرد پخته می‌شود. وافل ضخامت بیشتری دارد و بافت آن نیز ترد است. همچنین وافل را باید با دستگاه وافل ساز درست کرد.

 

نکات طرز تهیه وافل شکلاتی

برای درست کردن وافل شکلاتی مواد خشک را به صورت جداگانه مخلوط کنید. همچنین در یک کاسه دیگر سفیده تخم مرغ‌ها را بریزید و زرده تخم مرغ را هم در ظرفی دیگر. با استفاده از همزن برقی سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا سفیده‌ها فرم بگیرند. این کار حدودا 3 دقیقه زمان می‌برد.

بقیه مواد تر را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید. مخلوط زرده تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید و باهم مخلوط کنید. سپس از یک قاشق سیلیکونی کمک بگیرید و سفیده تخم مرغ را با مایه وافل مخلوط کنید. مایه وافل کاملا یکدست نیست و ممکن است داخل آن گلوله‌هایی باقی مانده باشد که ایراد ندارد.

قبل از اینکه مایه وافل را داخل دستگاه وافل ساز بریزید، حتما دستگاه را روشن کنید تا گرم شود. دستگاه‌های وافل ساز تنظیمات متفاوتی دارند پس حتما قبل از استفاده طرز کار با دستگاه را مطالعه کنید. برای مثال دستگاه وافل سازی که ما استفاده کردیم دو عدد وافل در هر بار استفاده درست می‌کند و برای درست کردن هر وافل به 3/4 پیمانه مایه وافل نیاز دارد.

 

طرز تهیه وافل شکلاتی

وافل نانی ترد و شیرین است که در دستگاه مخصوص درست کردن وافل که شیاردار است، پخته می‌شوند. درست کردن وافل تنها 30 دقیقه وقت شما را می‌گیرد و می‌تواند به عنوان یک دسر خوشمزه با بستنی و سس شکلات و انواع میوه‌های تازه سرو شود.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • زمان کل 30 دقیقه
  • تعداد 8 نفر

 

مواد لازم

  • ¼2 پیمانه آرد چند منظوره
  • ½ پیمانه پودر کاکائو
  • پیمانه شکر
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ(زرده و سفیده جدا شده)
  • ½ پیمانه روغن
  • ½1 پیمانه شیر
  • ½ فنجان شیر
  • ¼ قاشق چایخوری وانیل

دستور العمل‌

  • دستگاه وافل ساز را روشن کنید و روی صفحه‌های آن را با روغن چرب کنید.
  • در یک کاسه بزرگ آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین، شکر، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.
  • در یک کاسه دیگر سفیده‌های تخم مرغ را با همزن آنقدر مخلوط کنید تا فرم بگیرند.
  • در یک کاسه دیگر زرده تخم مرغ، روغن، شیر و وانیل را باهم مخلوط کنید.
  • مخلوط زرده تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید و باهم مخلوط کنید. سپس از یک قاشق سیلیکونی کمک بگیرید و سفیده تخم مرغ را با مایه وافل مخلوط کنید.
  • مایه وافل کاملا یکدست نیست و ممکن است داخل آن گلوله‌هایی باقی مانده باشد که ایراد ندارد.
  • مایه وافل را روی صفحه دستگاه وافل ساز بریزید و طبق دستورالعمل دستگاه صبر کنید وافل را بپزید.
  • بعد از پخت وافل و هنگامی که وافل هنوز گرم است، آن را با کره، پودر قند یا سس شکلات و بستنی و انواع میوه‌های تازه سرو کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!