بستنی سرخ شده چیست؟
در آمریکا معمولا بستنی سرخ شده را در رستورانهای مکزیکی میتوان پیدا کرد. شاید این موضوع به این خاطر باشد که رستورانهای زنجیرهای چی چی یک نوع از بستنی سرخ شده را که با ترتیلا و دارچین درست میشود را به نام خود ثبت کردهاند و برای مشتریان خود سرو میکنند. در استرالیا معمولا بستنی سرخ شده در رستورانهای چینی به عنوان دسر سرو میشود. برای درست کردن بستنی سرخ شده، بستنی را در دمای بسیار پایین منجمد میکنند، سپس یک اسکوپ از بستنی را درون تخم مرغ و کورن فلکس خرد شده یا خردههای کوکی میغلتانند و در روغن فراوان سرخ میکنند.
دمای پایین بستنی مانع از این میشود که بستنی درون روغن آب شود. بعد از سرخ شدن روی بستنی دارچین و پودر قند میپاشند و با خامه فرم گرفته و سس شکلات تزیین میکنند.
طرز تهیه بستنی سرخ شده
بستنی سرخ شده یا بستنی سوخاری یک دسر است که سطح آن ترد و سوخاری میشود. برای درست کردن بستنی سرخ شده، بستنی را در دمای بسیار پایین منجمد میکنند، سپس یک اسکوپ از بستنی را درون تخم مرغ و کورن فلکس خرد شده یا خردههای کوکی میغلتانند و در روغن فراوان سرخ میکنند.
- زمان آماده سازی 2 ساعت
- زمان پخت 5 دقیقه
- زمان کل 2 ساعت 5 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 2 پیمانه بستنی وانیلی
- 1 پیمانه کورن فلکس
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1 عدد تخم مرغ
- روغن به میزان لازم
- 1 قاشق چایخوری شیر
دستور العمل
- کورن فلکسها را ابتدا خرد کنید. سپس پودر دارچین را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
- روی یک سینی کاغذ روغنی بگذارید. بستنیها را با اسکوپ به صورت گرد دربیاورید و روی سینی بگذارید.
- سینی را برای 2 ساعت درون فریزر بگذارید تا بستنیها کاملا سفت شوند.
- تخم مرغ و شیر را با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند.
- بستنیها را از فریزر بیرون بیاورید و ابتدا درون تخم مرغ و سپس کورن فلکس بزنید به طوری که سطح بستنی با یک لایه کورن فلکس پوشیده شود.
- دوباره بستنیها را برای 2 ساعت درون فریزر بگذارید.
- در یک قابلمه روغن بریزد و بگذارید داغ شود. روغن باید تقریبا تمام سطح بستنی را بپوشاند. بستنیها را از فریزر خارج کنید و درون روغن داغ بیاندازید. 15 الی 20 ثانیه برای سرخ شدن بستنیها کافیست بستنیها را از روغن خارج کنید و با خامه فرم گرفته و سس شکلات تزیین کنید و سریع سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com